Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ένας ΕΛΑΣίτης στην "Χρυσός"

Ο αγαπημένος στρατηγός των media…

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρώην επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, συνεχίζει να παίρνει δουλίτσες. Πρόσφατα ανέλαβε υπεύθυνος ασφάλειας δικτύων της Ελληνικός Χρυσός. Βλέπετε τι κάνουν οι δυνατές δημόσιες σχέσεις στο ελληνικό επιχειρείν. Κανένας ανώτατος απόστρατος της Ελληνικής Αστυνομίας δεν μένει άνεργος.

Αρκεί να είναι καλό παιδί.
---
H ανθρωπιά του "Φως"

Το "Φως των Σπορ" έκανε μια σημαντική κίνηση.

Από κάθε φύλλο που πουλά την εβδομάδα που διανύουμε, προσφέρει 20 λεπτά στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Δυτικής Αττικής. Ως αθλητική εφημερίδα κάνει αυτό που μπορεί. Από το περίσσευμα της, γιατί το 1,30 αποτελεί το μοναδικό έσοδο της, βοηθά τα ερασιτεχνικά σωματεία της Δυτικής Αττικής να συνέλθουν από την καταστροφή των υποδομών τους.

Καλό θα ήταν να έβρισκε μιμητές από τον χώρο του τύπου.
---
Τι είναι τα paradise papers;

Δώστου Μάνδρα.

Μετά τον Κουφοντίνα και το βιβλίο του, τα δελτία ειδήσεων αρχίζουν και τελειώνουν στην Μάνδρα. Φυσικά με τον γνωστό παραδοσιακό επιφανειακό και λαϊκίστικο τρόπο των ελληνικών τηλεοράσεων.
Κάτι για τα paradise papers έχουν ακούσει άραγε; Μπα, που να βρουν καιρό να ασχοληθούμε με θέμα που ενοχλεί τον Αλαφούζο, τον Μητσοτάκη, τον Κανελλόπουλο του ΤΙΤΑΝΑ και τον ξάδελφο του Σαμαρά.

Για αυτό δεν ακούν οι έλληνες τίποτα για την υπόθεση.---
Του έφαγε 8,5 εκατομμύρια

Πλησιάζει η ώρα.

Που θα κριθεί στα δικαστήρια η διένεξη των δύο πρώην συνεταίρων. Ο διαφημιστής κατηγορεί τον πρώην συνέταιρο του ότι του έφαγε τη εταιρεία και μαζί 8,5 ολόκληρα εκατομμύρια. Φυσικά ο επιχειρηματίας, εφοπλιστής παρά λίγο μεγαλομιντιάρχης απορρίπτει την κατηγορία και χαρακτηρίζει την επιχειρηματολογία του πρώην συνεταίρου του "αστειότητες".

Να δούμε τι θα πουν τα δικαστήρια.
---
Φιλελεύθερο… λάθος

Μα καλά, ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να το καταλάβει εγκαίρως;

Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε εξπέρ της δημοσιογραφίας ούτε γκουρού της γραφιστικής, για να αντιληφθείς ότι το αρχικό λογότυπο με το οποίο κυκλοφόρησε η «βαθιά ταξική» εφημερίδα του Θανάση Μαυρίδη (δεν τη λέω εγώ έτσι, ο ίδιος το έγραψε) φωνάζει «Liberation» από χιλιόμετρα. Το λογότυπο άλλαξε σχήμα μόλις στο τρίτο φύλλο της καινούργιας εφημερίδας κι εμένα μου μπήκαν τα διαόλια ότι η τόσο βιαστική αλλαγή δεν μπορεί να οφείλεται μόνο στα... σχόλια του κοινού. Είναι, εδώ που τα λέμε, και λίγο προκλητικό από τη μια να δηλώνεις liberal κι από την άλλη να «αντιγράφεις» τη «Liberation».

Και πολύ ερασιτεχνικό για σοβαρούς, φιλελεύθερους συναδέλφους.
---
Ταυτότητες για 200 ευρώ

Γέλασε ο κάθε πικραμένος με την ΕΣΗΕΑ.
Ποιος θα έλθει να σχεδιάσει τις νέες ταυτότητες των δημοσιογράφων για 200 ευρώ; Μάλλον, κανείς. Ωραία δεν υπάρχουν λεφτά (λέμε τώρα) στο Σωματείο μας. Ας έλεγαν ότι το μικρό αυτό και συμβολικό ποσό θα διατεθεί σε κάποιο κοινωφελή σκοπό για να έδιναν έτσι κίνητρο στους δημιουργούς.

Κουκούτσι μυαλό.
---
Ο Ζούλας αδικεί τον εαυτό του

Με τέτοιες παρεμβάσεις αυτό πετυχαίνει.

Έκτισε ένα καλό όνομα στην ελληνική δημοσιογραφία. Αν πήγε δίπλα στον κ. Μητσοτάκη για να κάνει παρεμβάσεις στα κανάλια, προκειμένου να προβαίνουν αυτά σε προληπτική λογοκρισία, το όνομα αυτό θα το φθείρει σύντομα ανεπανόρθωτα. Εκτέθηκε, μαζί και ο πρόεδρος του, με την παρέμβαση στην ΕΡΤ για να κόψουν την διαφοροποίηση Σταικούρα από την θέση Γεωργιάδη περί των "φορολογικών παραδείσων". Ανοικτά ο κ. Σταικούρας διαφώνησε με την άποψη Γεωργιάδη -την οποία δεν αποδοκίμασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης- να μετατραπεί η Ελλάδα σε νέο φορολογικό παράδεισο. Αυτές τις απόψεις ήθελε ο κ. Ζούλας να τις κόψει από την ΕΡΤ.

Πάντως, κάποιοι στην ΕΡΤ του Κωστόπουλου έχουν δώσει τα δικαιώματα αυτά στην Ν.Δ. και στα κόμματα γενικότερα.
---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου