Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Το κυβερνητικό σποτ για το μέρισμα ήταν ένας αιφνιδιασμός και διαφαίνεται πως η επερχόμενη πολιτική σύγκρουση θα διεξαχθεί με άξονα το Internet, όπου:

@ Το twitter έχει χάσει την αξία του, κυρίως από κατακλυσμό των trolls, ενώ αντιθέτως το Facebook έχει ακόμη πολλές προοπτικές.

@ Η τηλεόραση θα έχει παράλληλο ρόλο, όταν μπούμε στην τελική ευθεία.

@ Πολύς κόσμος, ακόμη και στο ΣΥΡΙΖΑ που έχουν δυσαρεστηθεί από τις αλλαγές στην ΕΡΤ, δεν διστάζουν να παρακαλούν να αποτύχει και αυτή τη φορά η διαδικασία αδειοδότησης.

@ ΄Ισως, διότι το υφιστάμενο σύνθημα, όπου οι σταθμοί δεν πληρώνουν το δημόσιο, αλλά η ΕΡΤ καταβάλει ενοίκιο στη Digea, βολεύει.

@ Η ΕΡΤ πάλι οφείλει να κάνει άλματα. Και τα στελέχη της, παλιά και νέα, να μάθουν να συνεργάζονται και να λειτουργούν ενωτικά.

@ Ο άτυπος εμφύλιος πρέπει σύντομα, να σταματήσει.

@ Στον ΑΝΤ1 αναρωτιούνται τι δεν πάει καλά και το πρόγραμμα δεν απογειώνεται.

@ Όταν ξανασερβίρουν αργά το βράδυ, τους οπαδούς των ναζί, δεν είναι μόνο ευθύνη του παρουσιαστή. Είναι και του σταθμού και του διευθυντή προγράμματος, διότι κανείς δεν μπορεί πλέον να ισχυριστεί πως δεν γνωρίζει, ποιοι είναι αυτοί στους οποίους δίνουν λόγο.

@ Από έναν μεγάλο σταθμό μέρους ενός μεγάλου ομίλου με διεθνή εμβέλεια, υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις.

@ Ο φανατισμός, που συνοδεύει μέρος των εκπομπών του καναλιού των Νοτίων Προαστίων δεν είναι καλός οδηγός. Υπάρχει πάντα το παράδειγμα του Mega, ενός σταθμού που στηρίχθηκε στην ψυχαγωγία και υπέστη πλήγμα από την τοξικότητα του δελτίου ειδήσεων.

@ Στο Ραδιομέγαρο, δυστυχώς, δεν έχουν ακόμη μάθει να λειτουργούν ομαδικά. Πιο εύκολα βγάζουν το σπαθί από το θηκάρι, ενώ η μεγάλη αδυναμία τους είναι στη συνεργασία.

@ Τα φέουδα και τα βιλαέτια εξακολουθούν να υφίστανται και να προετοιμάζονται για μια ακόμη αναμέτρηση στο ατελείωτο “Game of Thrones” της Αγίας Παρασκευής.

@ Χρειάζεται ψυχραιμία, διότι, αυτό που μπορεί να έρθει δεν είναι η ανακατανομή της εξουσίας, αλλά ένα νέο μαύρο, από τη ΝΔ που καιροφυλαχτεί.

@ Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα…

@ Υπάρχουν και εξαιρέσεις. Το βραδυνό δελτίο της ΕΡΤ2, με το Γιάννη Δάρρα, επέστρεψε και κερδίζει τις εντυπώσεις. Είναι μια καλή προσπάθεια από μια ομάδα ανθρώπων που μπορεί να λειτουργήσει στο Ραδιομέγαρο.

@ Αντιθέτως, η νέα “Αθλητική Κυριακή” δεν ενθουσίασε. “Πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη”.

@ Παίρνεις σύνταξη από την ΕΡΤ; Βγάζεις εφημερίδα και την βρίζεις!

---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου