Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κατηγορίες για δάνεια σε ΜΜΕ

«Υπό τη δαμόκλειο σπάθη δικαστών και εισαγγελέων» βρίσκονται τα στελέχη των τραπεζών όπως αποκαλύπτει η στήλη «ΒΗΜΑτοδότης» στο χθεσινό «ΒΗΜΑ», αναφέροντας συγκεκριμένα ότι η διοίκηση της Alpha Bank θα αντιμετωπίσει νέες κατηγορίες για δάνεια σε επιχειρήσεις ΜΜΕ.

Επίσης αποκαλύπτει ότι θα ανακοινωθούν βαρύτατα πρόστιμα σε στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς και θα «Τεθεί ζήτημα αποπομπής άλλων τριών ή τεσσάρων προσώπων». Καταλήγει δε αναφέροντας ότι «Προετοιμάζονται διώξεις σχεδόν όλων των διοικήσεων των τραπεζών για τα δάνεια που έδωσαν στα πολιτικά κόμματα».
---
Καταγγελίες για γνωστό
μιντιάρχη που διαπλέκεται με τη ΝΔ

Έντονο άρωμα από μιντιακή διαπλοκή θα έχει η συζήτηση που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες στη Βουλή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να ακουστούν ονόματα και διευθύνσεις επιχειρηματιών του Τύπου. Συγκεκριμένα κυβερνητικοί παράγοντες υποστήριζαν ότι «Πρέπει να τελειώνει το καλαμπούρι» εννοώντας ότι οι σχέσεις της ΝΔ με μιντιάρχες που στήνουν θέματα και στοχοποιούν την κυβέρνηση πρέπει να καταγγελθεί από το βήμα της Βουλής για να μάθουν επιτέλους οι πολίτες!

Ο ίδιος συνομιλητής ανέφερε ότι ανάλογα πώς θα εξελιχθεί η επερώτηση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, θα εξαρτηθεί και η γενίκευση της σύγκρουσης μεταξύ κυβέρνησης – ΝΔ.

Πάντως οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι θα υπάρξει συγκεκριμένη καταγγελία για τα έργα και τις ημέρες γνωστού μιντιάρχη που όχι απλώς στηρίζει τη ΝΔ, αλλά της δίνει γραμμή!
---
Πώληση των μετοχών του Δρόμος FM


Μεταβίβαση ραδιοφωνικού σταθμού. Το 2016 η Nέα Tηλεόραση ΑΕ (Star) πούλησε το 64,35% της ραδιοφωνικής εταιρείας «Θέμα Ράδιο ΑΕ» (Δρόμος FM) και προέκυψε ζημία 974.136 ευρώ. Τις μετοχές κατέχει πλέον η Star Επενδυτική ΑΕ. Επιπλέον, η NTV AE έχει επενδύσει στην Digea 1.655.260 ευρώ.
---
Εντυπωσιακή η αλλαγή κλίματος στο Εψιλον

Εντυπωσιακή λέγεται ότι είναι η αλλαγή κλίματος στο εσωτερικό του τηλεοπτικού σταθμού Εψιλον, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Περισσεύουν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία! Άλλωστε σε ελάχιστες ημέρες και τυπικά πια ο σταθμός θα έχει μεταβιβαστεί και η αλλαγή σελίδας θα είναι γεγονός!

Ήδη όμως ο νέος manager Ed Hall έχει αναλάβει δράση και η καθημερινότητα στο σταθμο βελτιώνεται με ταχύτητα φωτός! Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι υπεγράφησαν συμβάσεις που εκκρεμούσαν από τον Αύγουστο και αφορούσαν στους νέους εργαζόμενους της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά και του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Επίσης καθημερινά το στέλεχος είναι παρών λύνοντας προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπομπές, ενώ στηρίζει την ενημέρωση εμπράκτως με τεχνικά μέσα.
---
«Ναι» από το ΕΣΡ στην
συγχώνευση ραδιοφώνου-τηλεόρασης ΣΚΑΪ

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συγχώνευση του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, μέσω της εταιρείας «Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις ΑΕ», με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μέσω της «Ειδήσεις Ντοτ Κομ ΑΕ Παροχής Πληροφοριών και Ενημέρωσης». Πλέον, μετά και την απόφαση αυτή, η «Ειδήσεις Ντοτ Κομ» ελέγχει ταυτόχρονα τον τηλεοπτικό και τον ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ενέκρινε τη συγχώνευση με πρόσφατη απόφασή του, μετά τον έλεγχο των στοιχείων που κατέθεσε η εταιρεία τον Νοέμβριο του 2015. Όπως αναφέρεται στην απόφαση, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει 45.992.520 μετοχές, ο Γεώργιος Κυριακίδης 4.480.869 και η Ελένη Σκούρα 629.361.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου