Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Πέντε επιχειρηματίες για τις τηλεοπτικές άδειες...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δεν αναμένεται να δημοπρατηθούν και οι 7


Σχεδόν βέβαιο θεωρούν παράγοντες της αγοράς και των media ότι δεν πρόκειται να δημοπρατηθούν και οι 7 τηλεοπτικές άδειες.

Κοινή διαπίστωση των... περισσότερων είναι ότι οι 2 από αυτές που θα προκηρυχθούν θα μείνουν «αδιάθετες». Δεν αναμένουν προσέλευση επιχειρηματιών και αντίθετα λέγεται ότι στο διαγωνισμό θα κατέβουν οι γνωστοί καναλάρχες Κυριακού, Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος, Κοντομηνάς και Σαββίδης, προκειμένου να εξασφαλίσουν τις αντίστοιχες άδειες για τον ΑΝΤ1, το STAR, τον ΣΚΑΙ, τον ALPHA και το ΕΨΙΛΟΝ.

Με άλλα λόγια εικάζουν ότι εκτός από τους 5, δεν θα εμφανιστεί άλλος επιχειρηματίας, αφού εκτός όλων των άλλων και η διαφημιστική πίττα δεν είναι τέτοια που να επιτρέπει την είσοδο νέων παικτών.

Για αυτό και οι διαρροές που κάνουν λόγο για πιθανή κάθοδο στο διαγωνισμό του Δημήτρη Μάρη της 24MEDIA δεν φαίνεται να έχει καμία βάση, εξαιτίας του υψηλού κόστους της επένδυσης.

Πάντως οι δυο «αδιάθετες» άδειες δεν χάνονται. Αν στο μέλλον εμφανιστούν υποψήφιοι που θα πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου θα μπορούν να διεκδικήσουν άδεια...

---
enimerosi24
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου