Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΕΤΙΤΑ προς ΣΚΑΪ και STAR: Ντροπή σας!

*
Ένωση Τεχνικών
Ιδιωτικής Τηλεόρασης
Αττικής
***
*

Έσπασαν τη στάση εργασίας ΣΚΑΪ και STAR


Εχθές η Ένωσή μας μαζί με την Ε.Π.Η.Ε.Α. και την ομοσπονδία μας την ΠΟΣΠΕΡΤ, πραγματοποιήσαμε στάση εργασίας σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ALPHA BANK συμπαραστεκόμενοι στο «γολγοθά» που περνούν οι συνάδελφοί μας στο MEGA.

Δυστυχώς όμως οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΣΚΑΪ και STAR δεν σεβάστηκαν όχι εμάς και την στάση εργασίας μας, αλλά ούτε και τους ίδιους τους εργαζόμενους του MEGA και πρόβαλαν κανονικά τα ζωντανά τους προγράμματα. Ο εκπρόσωπος των μνημονίων στην Ελλάδα, το φερέφωνο της Τρόϊκα και μόνιμα απεργοσπαστικός ΣΚΑΪ την ίδια στιγμή που καλύπτει ειδησεογραφικά κινητοποιήσεις διαφόρων κλάδων, έσπασε με ξεδιάντροπο τρόπο μια στάση εργασίας που σκοπό είχε την αλληλεγγύη στο δράμα που περνούν εκατοντάδες εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους.

Ο τηλεοπτικός σταθμός STAR έκανε κάτι ακόμα χειρότερο. Καλυπτόμενος από τη δική του εταιρεία παραγωγής που ίδρυσε πρόσφατα μεταφέροντας εκεί εργαζόμενους του σταθμού και που βγάζει από φέτος τις εκπομπές του, θεώρησε υποκριτικά πως δεν ισχύει γι αυτόν η οποιαδήποτε κινητοποίηση και συνέχισε το ζωντανό του πρόγραμμα. Αλήθεια κύριοι του STAR, πόση... ΑΛΗΘΕΙΑ πρόβαλε χθες η ομώνυμη εκπομπή σας, αποκρύπτοντας ουσιαστικά με την προβολή της το δράμα τόσων οικογενειών; Γι αυτή την αλήθεια, θα μιλήσετε ποτέ;

Και τέλος κύριοι του ΣΚΑΪ και του STAR, πόσο περισσότερο μετράτε τα ... λεφτά σας και πόση μεγαλύτερη αξία έχουν για εσάς μπροστά σε παιδιά και οικογένειες; Αλλά και πόση περισσότερη... τσίπα έχουν από εσάς η κρατική τηλεόραση και οι υπόλοιποι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί που σεβάστηκαν τη στάση εργασίας μας και τους συναδέλφους μας στο MEGA; Ένα μόνο έχουμε να σας πούμε: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!

ΥΓ.: Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που βρέθηκαν στο πλάϊ των εργαζομένων του MEGA στη χθεσινή κινητοποίηση, αλλά και την ομοσπονδία μας την ΠΟΣΠΕΡΤ που βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Ελπίζουμε στην επόμενη δράση μας να βρίσκονται μαζί μας και άλλες Ενώσεις που τους αφορά άμεσα το θέμα.

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου