Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Γύρω από την επικαιρότητα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Απόρρητα και απορίες


*** Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσπάθησε να δημοσιοποιήσει απόρρητα έγγραφα. Του έχει γίνει δεύτερη φύση η διαπόμπευση. Ό,τι βρει μπροστά του το βγάζει στη φόρα.

*** Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε στη Βουλή ότι ο προϋπολογισμός δεν είναι δίκαιος. Ευτυχώς που μας το διευκρίνισε για να μη ζούμε με την αυταπάτη ότι πρόκειται για το δικαιότερο νομοσχέδιο που κατατέθηκε ποτέ στην Ιστορία της ανθρωπότητας.

*** Ο Μητροπολίτης Άνθιμος ανακηρύσσεται επίτιμος διδάκτορας της Θεολογικής Σχολής στο ΑΠΘ. Δεν θα γίνουν μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις. Άντε να κάψουν κανέναν μετανάστη, ίσως και κανέναν ομοφυλόφιλο, έτσι για τον συμβολισμό. Σεμνά και ταπεινά.

*** Οι Έλληνες που ταξιδεύουν προς τη Γερμανία περνούν και πάλι από τις πύλες της ζώνης Σέγκεν. Μάλλον αποφάσισαν ότι οι κάτοικοι της αποικιών τους δεν χρειάζονται περαιτέρω ελέγχους.

*** Ο Σουλτς, παρά τις πιέσεις που δέχεται, δεν θέλει να συγκυβερνήσει με τη Μέρκελ. Αντιεξουσιαστής κι αυτός σαν τον Γιώργο Παπανδρέου. Πάντα απέναντι από την εξουσία.

*** Η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε ότι ίσως ανεβάσει την «Αντιγόνη» στο Κατάρ. Δέκα σεΐχηδες της περιοχής δήλωσαν: «Γίνονται πράγματα στον Κόλπο»

---
Δημήτρης Σούλτας/altsantiri
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου