Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Ο Μικροπολιτικός των ΝΕΩΝ -λέγε με ΝΔ- ανησυχεί, αλλά...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Άδικα ανησυχούν στα ΝΕΑ για τον Μάρη



… σε περίπτωση που διεκδικήσει την έβδομη τηλεοπτική άδεια

«Η υπόθεση έχει ζουμί» σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει ο Mικροπολιτικός των ΝΕΩΝ για την έβδομη αδιάθετη άδεια, μετά από ζαλιστικούς, πλην περιττούς υπαινιγμούς για το «πουλέν της κυβέρνησης που θα διεκδικήσει την άδεια όταν προκηρυχθεί»! Δηλαδή τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια, αφού είναι φανερό ότι ο συντάκτης αναφέρεται στον Δημήτρη Μάρη της 24MEDIA, μιας και στο ίδιο κομμάτι λίγο παρακάτω συμπληρώνει, «Η αξιωματική αντιπολίτευση παρακολουθεί στενά το θέμα – όπως προκύπτει και από κάποιες αιχμηρές δηλώσεις που κάνει τελευταία ο Κυριάκος Μητσοτάκης για συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα»! Ενώ πριν έγραφε, «Το κρίσιμο ερώτημα που μου βάζουν οι πράκτορές μου είναι αν ο εν λόγω (εννοεί το πουλέν της κυβέρνησης) θα τρέξει μόνος του στο διαγωνισμό».

Αναρωτιέται όμως κανείς, τι θέλει να πει ο ποιητής (Μικροπολιτικός); Οτι αν διεκδικήσει την έβδομη άδεια ο Μάρης, η ΝΔ, θα κολλήσει δίπλα του άλλον επιχειρηματία για να σηκώσει το τίμημα; Προφανώς ο συντάκτης δεν έγραψε το κομμάτι για να πει αυτό! Άρα το άλλο που μένει είναι για να προειδοποιήσει: μην τολμήσει και διεκδικήσει άδεια ο Μάρης, γιατί η ΝΔ θα τον κυνηγάει μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

Και ο Μικροπολιτικός γιατί ανακατεύεται; Τι λόγος του πέφτει; Επιπλέον, γιατί δεν αναφέρει το όνομα του Μάρη; Αφού ο Μητσοτάκης τον έχει κατονομάσει στη Βουλή, καθώς και σε άλλες ευκαιρίες κατηγορώντας τον για φοροδιαφυγή.

Έτσι κι αλλιώς όμως άδικα ανησυχούν, είτε στα ΝΕΑ είτε στη ΝΔ, διότι με τα 10 εκ ευρώ τζίρο το χρόνο που έχει ο Μάρης από τη Stoiximan και με τις κρατικές διαφημίσεις που θα του δώσει η κυβέρνηση, δεν φτιάχνεις τηλεόραση, μόνο μπακάλικο!

Εκτός κι αν στα ΝΕΑ ή στην Πειραιώς γνωρίζουν κάτι παραπάνω… Ας βγουν όμως τότε να το πουν και ας αφήσουν τις προειδοποιήσεις!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου