Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αλλαγές στη διοίκηση της Άργος ΑΕ

Το Πρακτορείο Διανομής Τύπου και Μεταφορών, Αργος Α.Ε, ανακοινώνει την παραίτηση του κ. Κωνσταντίνου Λαζαρίδη για προσωπικούς λόγους, από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρείας και την ανάληψη των καθηκόντων αυτών από τον έως τώρα, Γενικό Διευθυντή, κ. Νικόλαο Πετράτο.

Ο κ. Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, αναλαμβάνει τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης.
---
ΕΡΤ - εκπομπές
για συλλαλητήριο
και εκλογές στην Κύπρο

Με έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές η ΕΡΤ την Κυριακή θα καλύψει το συλλαλητήριο και τις Προεδρικές Εκλογές στην Κύπρο. Συγκεκριμένα στις 2.00, στην ΕΡΤ2 θα ξεκινήσει μια ειδική εκπομπή για το Σκοπιανό και τη συγκέντρωση που θα έχει ξεκινήσει στο Σύνταγμα με παρουσιαστή τον Πάνο Χαρίτο και θα ακολουθήσει στις 5.00 από το ίδιο κανάλι, η εκπομπή σε συνεργασία με το ΡΙΚ για τις Κυπριακές εκλογές.
---
Μητρώο για τον περιφερειακό Τύπο

Μέχρι τον Μάρτιο θα είναι έτοιμο το Μητρώο για τον περιφερειακό Τύπο, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΓΓΕΕ. Ο νόμος 4487/2017 ψηφίστηκε τον περασμένο Αύγουστο και προβλέπει ότι οι πρώτες καταχωρίσεις πρέπει να γίνουν εντός εξαμήνου. Για να ενταχθούν οι εφημερίδες, περιφερειακές και τοπικές, θα πρέπει να εκδίδονται τουλάχιστον έξι μήνες και να έχουν κατ’ ελάχιστο 400 φύλλα ανά έκδοση. Η ανανέωση της εγγραφής στο Μητρώο γίνεται το διάστημα 1 – 31 Μαρτίου κάθε έτους και οι εφημερίδες της επαρχίας που θα ενταχθούν θα μπορούν να παίρνουν κρατική διαφήμιση.
---
Πρόστιμα για αυθαίρετα
στην …αυθαίρετη ιδιωτική τηλεόραση!

Η επιβολή προστίμων από την Πολεοδομία για αυθαίρετες κατασκευές στο κέντρο εκπομπής στα Γρεβενά έχει φέρει στην επιφάνεια το ραδιοτηλεοπτικό χάος που επικρατεί στη χώρα εδώ και 28 χρόνια, με την αυθαιρεσία στην κατασκευή κέντρων εκπομπής τηλεοπτικού σήματος να συνενώνεται με την αυθαιρεσία της παράνομης και χωρίς άδεια ιδιωτικής τηλεόρασης. Η υπόθεση απασχόλησε τον Δήμο Γρεβενών, όπου το δημοτικό συμβούλιο κλήθηκε να δώσει λύση σε ό,τι αφορά την τακτοποίηση αυθαιρέτων των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών στη θέση «Υδατόπυργος» στον Οικισμό Καλαμιτσίου, θέση που είναι ορισμένη και από τον χάρτη τηλεοπτικών συχνοτήτων ως χώρος κέντρου εκπομπής τηλεοπτικού σήματος.
---
Ξεκίνησε η ονοματολογία
για νέο διευθυντή στον ΑΝΤ1...

Ήταν θέμα χρόνου να ακουστούν τα πρώτα ονόματα για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 μετά την παραίτηση για λόγους ευθιξίας του Γιάννη Μιχελάκη.

Αν και δεν επιβεβαιώνεται τίποτα σε αυτή τη φάση και όλα δείχνουν ότι το ενημερωτικό τμήμα του ΑΝΤ1 θα συνεχίσει – με το υπάρχον δυναμικό, στο κανάλι άρχισε η ονοματολογία για το ποιος θα αναλάβει τη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού.

Όπως γράφει το enimerosi24 τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι του πρώην διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega Χρήστου Παναγιωτόπουλου, του πρώην στελέχους της ΕΡΤ Βασίλη Θωμόπουλου και του έμπειρου δημοσιογράφου του Mega Αντώνη Φουρλή.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου