Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

MMΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Παραιτήσεις
και απομακρύνσεις στην ΕΡΤ...

Εξελίξεις στο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Με απόφαση του ΔΣ της εταιρείας λύεται η σύμβαση της εταιρείας με τον εντεταλμένο σύμβουλο, Σπύρο Κρίμπαλη, ενώ παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ, ο οποίος ήταν επικεφαλής της επιτροπής προγράμματος της ΕΡΤ. Στη θέση του τοποθετείται ο διευθυντής Τηλεόρασης, Γιώργος Σιούλας.
---
Ο Μάνος Χωριανόπουλος
διευθυντής Ειδήσεων &
Ενημέρωσης της 24MEDIA

Ο Μάνος Χωριανόπουλος αναλαμβάνει το ρόλο του Διευθυντή Ειδήσεων & Ενημέρωσης στον όμιλο της 24MEDIA.

Ύστερα από 11 χρόνια επιτυχημένης πορείας ως Διευθυντής Σύνταξης του News 24/7 και Διευθυντής της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, θα είναι πλέον υπεύθυνος για την ανάπτυξη και εξέλιξη όλων των ειδησεογραφικών brands της 24MEDIA.

Ο Νικόλας Πεφάνης, CEO της 24MEDIA δήλωσε: “Η πολυετής συμβολή του Μάνου Χωριανόπουλου υπήρξε καταλυτική ως προς την επιτυχημένη πορεία του News247.gr. Η εμπειρία και τεχνογνωσία του θα ενισχύσουν τον τομέα της ενημέρωσης του ομίλου”.
---
Συνάντηση ΕΣΗΕΑ – Βίτσα

…για το κτίριο της Ζαΐμη

Συνάντηση με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Βίτσα είχε σήμερα αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, αποτελούμενη από την Πρόεδρο κυρία Μαρία Αντωνιάδου, τον Γενικό Γραμματέα κ. Σταύρο Καπάκο και τη Β’ Αντιπρόεδρο κυρία Άρια Αγάτσα.

Κατά τη συνάντηση, τα μέλη του Προεδρείου εξέθεσαν στον κ. Υπουργό την απόφαση της Ενώσεως να διαθέσει το νεοκλασικό κτήριο επί της οδού Ζαΐμη, στα Εξάρχεια, ιδιοκτησίας της ΕΣΗΕΑ, για τη στέγαση προσφύγων και ειδικότερα των ασυνόδευτων παιδιών, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται δραματικά το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας της συνέχισης του πολύχρονου πολέμου, προκαλώντας μεγάλη επιδείνωση στις συνθήκες διαβίωσής τους.

Υπενθυμίζουμε ότι το ιστορικό κτήριο επί της οδού Ζαΐμη 11 είχε αγοραστεί, επί προεδρίας Αριστείδη Μανωλάκου, για τη στέγαση της Βιβλιοθήκης και του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ, όμως, από το 2009 τελούσε υπό κατάληψη και δεν ολοκληρώθηκε η αξιοποίησή του.
---
Πίεση σε ΜΜΕ

που φιλοξένησαν
την καμπάνια της μπίρας ΕΖΑ

…από media shop

Η στροφή των ελλήνων τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά προϊόντα μοιραία επηρέασε και την αγορά της μπίρας. Μια αγορά στην οποία έτσι κι αλλιώς επικρατούσαν καταχρηστικές πολιτικές από τις πολυεθνικές εταιρίες που ηγούνται στο χώρο… Η εν λόγω στροφή όμως στις συνήθειες των καταναλωτών, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζεται με όρους επιχειρηματικότητας, αλλά αντίθετα παρατηρούνται και φαινόμενα – ακραίων, αθέμιτων συμπεριφορών!

Χαρακτηριστική είναι η πίεση που δέχθηκαν από media shop και όχι μόνο, ΜΜΕ που αποφάσισαν να φιλοξενήσουν την τελευταία καμπάνια της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης. Σύμφωνα με πληροφορίες σε ορισμένες περιπτώσεις ασκήθηκε έως και ωμός εκβιασμός σε Μέσα για να μη συμμετάσχουν στην προβολή της ελληνικής εταιρίας… Και απειλήθηκαν με απόσυρση διαφημιστικών πακέτων και ακύρωση συμφωνιών!

Είναι προφανές όμως ότι οι Γολιάθ της μπίρας έχασαν την ψυχραιμία τους!
---
Μυστικό κρατάνε

από τους εργαζόμενους
του «Έθνους» τα νέα γραφεία
…όπου θα μετακομίσουν τη Δευτέρα

Έκπληξη προφανώς κρατάνε στους εργαζομένους του «Έθνους» τη νέα διεύθυνση όπου θα στεγαστούν τα γραφεία της εφημερίδας. Αυτό που ξέρουν είναι ότι τη Δευτέρα αρχίζει η μετακόμιση και φεύγουν από τη Συγγρού, μετά το «διαζύγιο» Μάρη – Σαββίδη. Αυτό που δεν γνωρίζουν ωστόσο, είναι πού θα πάνε! Θα πάνε Χολαργό; Θα πάνε στο Νομισματοκοπείο; Θα πάνε εδώ, θα πάνε εκεί; Άγνωστο ακόμη, δύο μέρες πριν το Σαββατοκύριακο! Και όπως είναι φυσικό οι εργαζόμενοι διασκεδάζουν την άγνοια τους κάνοντας μαντεψιές και βάζοντας στοιχήματα…
---
Για ρατσισμό κατηγορεί
ο Παπαχρήστος τη Γιάννα

Αιτία ο χαρακτηρισμός «χοντρός» που απέδωσε στον Ευάγγελο Βενιζέλο…

Για ρατσισμό κατηγορεί ο Γιώργος Παπαχρήστος τη Γιάννα Αγγελοπούλου ή πιο σωστά ότι «Φλερτάρει με το ρατσισμό». Κι αυτό διότι όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Δημοκρατία» η «Dame Γιάννα» όπως την αποκαλεί ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ, «ισχυρίστηκε και το ξεστόμισε εν πλήρη διανοία ότι την περίοδο που ηγείτο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, ο Ευάγγελος Βενιζέλος την “υπονόμευσε επειδή είναι χοντρός”». Μάλιστα όταν κάποιοι από την ακαδημαϊκή κοινότητα παρευρισκόμενοι τής επισήμαναν ότι δεν μπορεί να τον αξιολογεί με τέτοιο κριτήριο επανήλθε λέγοντας, «Και όμως αυτό είναι το θέμα. Λόγω του βάρους τους μερικοί είναι κομπλεξικοί»!

Και ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ καταλήγει σχολιάζοντας, «Προσθέτω με τη σειρά μου, η dame Γιάννα, η οποία ως γνωστόν είναι νέα, ψηλή, μελαχρινή, εκπάγλου καλλονής, πλουσία και με υπέροχους τρόπους, δεν είναι καθόλου κομπλεξική. Τόσο που της επιτρέπεται καμιά (;) φορά να φλερτάρει με τον ρατσισμό».
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου