Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Έχουμε και λέμε:
Πρωτάθλημα, Nova, EpsilonTV, Λούμπος
Μίχελ, Λυκουρόπουλο, Κύπελλο Βελγίου κ.ά.

Το πρωτάθλημα της Super League, ως γνωστόν, αναβλήθηκε επ’ αόριστον και η Nova με επιστολή της προς τις ΠΑΕ, εκφράζει τη δυσαρέσκεια για τη διακοπή, υπογραμμίζει ότι θίγονται τα οικονομικά συμφέροντά της και καλεί τη διοργανώτρια να προβεί άμεσα σε όλες τις ενέργειες για «επιστροφή στην κανονικότητα». Το οποίο σημαίνει άμεση επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης. 

Η Nova επισημαίνει μάλιστα, ότι αν δεν συμβεί αυτό θα ακολουθήσει τη νομική οδό βάσει της σύμβασης (ρήτρες κλπ.) ενώ παράλληλα καλεί τους εκπροσώπους της λίγκας σε διάλογο ώστε να βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα.

Το Εpsilon TV έκλεισε μεν τα φιλικά της Εθνικής αλλά ακόμη δεν υπάρχει αθλητικό τμήμα στο κανάλι. Λένε ότι θα στελεχωθεί άμεσα… 

Την επίθεση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, εναντίον του δημοσιογράφου της Nova Μανώλη Βογιατζάκη εντός του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας, καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ.

Ολόσωστη ήταν η αντιμετώπιση του Γιώργου Λυκουρόπουλου, απέναντι στο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Γιώργο Μίνο, που δεν δίστασε να αμφισβητήσει στον «αέρα» την αξιοπιστία της «Αθλητικής Κυριακής» και της ΕΡΤ, κάνοντας κρίση για την απόφαση του Περικλή Βασιλάκη.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στο κτίριο της ΕΡΤ3 προ μιας εβδομάδας. 

Διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από τον Ολυμπιακό δημοσιεύματα περί εμπλοκής ή ενδιαφέροντος εξαγοράς του ΣΚΑΪ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κορυφαία ντοκιμαντέρ και προγράμματα υψηλής ποιότητας από το National Geographic, είναι πλέον διαθέσιμα on demand καθώς η υπηρεσία National Geographic+ έκανε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα μέσω της Cosmote TV.

Τον τελικό του Κυπέλλου Βελγίου, ανάμεσα σε Γκενκ και Σταντάρ Λιέγης, έκλεισε και θα δείξει το προσεχές Σάββατο (21:45) η Nova. Στην Γκενκ παίζει ο Νίκος Καρέλης και στη Σταντάρ του Ρικάρντο Σα Πίντο οι Κουτρουμπής Λαϊφης, Καρσελά, Τσίμιροτ και Εμποκού. Θα μεταδοθεί από το Novasports 2 σε περιγραφή Αγγελου Στυλιάδη.

---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου