Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Έχουμε Delete Facebook,
αλλά και ΠΣΑΤ, ΑΝΤ1, "Νότα Μία"...


Θραύση κάνει διαδικτυακά το… κίνημα #Delete Facebook. Το γνωστό Μέσο βλέπει τη μετοχή του στα Χρηματιστήρια να πέφτει μετά το «σκάνδαλο Cambridge Analytica». Το Facebook φέρεται, μέσω μιας εταιρείας, να άντλησε πληροφορίες που σχετίζονταν με πάνω από 50 εκατομμύρια προφίλ και τα πούλησε στην εν λόγω εταιρεία, η οποία τα χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει εκτενή προφίλ ψηφοφόρων υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ…

Σύμφωνα δε με την «Guardian», σε ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες που έχει στα χέρια της η εφημερίδα, ανώτατα στελέχη της εταιρείας επεξεργασίας δεδομένων «καυχιόνταν» για τον ρόλο που έπαιξαν στην εκλογή του Τραμπ και την ήττα της «διεφθαρμένης Χίλαρι» το 2016…

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος επανήλθε, ύστερα από έξι χρόνια, στην προεδρία του ΠΣΑΤ μετά την ολοκλήρωση των φετινών αρχαιρεσιών και θα γίνει ο μακροβιότερος, σε συνολικά έτη, του συνδέσμου μιας και είχε ήδη 14ετή θητεία (1992-2006), ενώ ο Πέτρος Λινάρδος είχε σταματήσει στα 16 χρόνια (1976-92).

Παλεύει για να μειώσει τη… χασούρα στον ανταγωνισμό ο ΑΝΤ1. Αρχικά και… αθόρυβα μετακίνησε κατά ένα τέταρτο το δελτίο του και το ξεκινά πια στις 19:45, όπως… επίσημα ο ΣΚΑΪ. Λες και φταίει αυτό….

Και ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε πως θα προβάλλει τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», σε νέο επεισόδια, από το Σάββατο 31/3 στις 21:00, με best of (από στιγμιότυπα του Mega) ένα Σαββατοκύριακο νωρίτερα.

Το «Νότα Μία» από την Κυριακή 1η Απριλίου γίνεται θεματικό. Κάθε επεισόδιο, στις 20:00 με τη Σμαράγδα Καρύδη στον Alpha θα ένα αφιέρωμα σε συνθέτες, ερμηνευτές, αλλά και σε εποχές και μουσικά είδη.

Είναι πολύ πιθανό το «Ράδιο Αρβύλα» να αλλάξει ώρα προβολής και να ξεκινά στις 23:15.

---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου