Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Μεταξύ "Εψιλον" και ΠΑΟΚ; Μα, φυσικά, ΠΑΟΚ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Βλέποντας και κάνοντας,
το νέο δόγμα στο "Εψιλον"


Χαμηλές ταχύτητες επιλέγει η ιδιοκτησία που σταθμού, έχοντας προτεραιότητα, σε αυτήν τη φάση, τον ΠΑΟΚ

Πρώτα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή θα τελειώσουν οι εκπομπές και μετά θα μετακομίσει ο τηλεοπτικός σταθμός «Εψιλον» στις νέες του εγκαταστάσεις. Χρονικά η μετακόμιση τοποθετείται στα μέσα προς τα τέλη Ιουνίου.

Την ίδια ώρα ο Άγγλος επικεφαλής του σχήματος Εντ Χολ, μαζί με την Αλκηστις Μαραγκουδάκη έχουν καταθέσει στην ιδιοκτησία το κόστος του νέου προγράμματος και περιμένουν το πράσινο φως. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες ενδέχεται να καθυστερήσει η υλοποίηση του, αφενός διότι σε πρώτο επίπεδο το κόστος κρίθηκε πολύ υψηλό, αλλά και επειδή στο επιτελείο του ιδιοκτήτη προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή είναι μόνο ο ΠΑΟΚ! Δεν αποκλείεται λοιπόν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να μεταφερθεί ακόμη πιο πίσω ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος που μέχρι τώρα οι διαρροές τον τοποθετούσαν μαζί με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν 2018-2019.

Προς το παρόν ο σταθμός θα πορευθεί με τις εκπομπές που υπήρχαν ήδη στο πρόγραμμα και την προσθήκη της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής του Σπύρου Χαριτάτου, τη νέα πολλά υποσχόμενη εκπομπή «Off Camera» της Αμαλίας Κάτζου, καθώς επίσης και τη νέα εκπομπή του Βαγγέλη Περρή.

Ωστόσο εκτός από τις χαμηλές ταχύτητες με τις οποίες κινούνται οι διαδικασίες για να μπουν τα θεμέλια της νέας εποχής στο κανάλι, παράλληλα δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι δεν επιλέχθηκε για την καθημερινή πρωινή ενημέρωση μια εκπομπή μεγαλύτερου πολιτικού «κυβισμού»! Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις υπόλοιπες ζώνες του προγράμματος, αφού επίσης δεν ενισχύονται με νέες πολιτικές εκπομπές λόγου.

Είναι φανερό λοιπόν ότι σε αυτήν τη φάση η ταχύτητα που έχει επιλεγεί, είναι συνάρτηση της απόφασης να κρατηθούν χαμηλοί πολιτικοί τόνοι σε όλα τα επίπεδα. Προφανώς όμως αυτό έχει να κάνει με τις προτεραιότητες της ιδιοκτησίας και τους επιχειρηματικούς της σχεδιασμούς σε συνδυασμό με τις πολιτικές εξελίξεις. Με άλλα λόγια το νέο δόγμα είναι βλέποντας και κάνοντας.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου