Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Γιατί απολύθηκα από το "Εθνος"

Βαγγέλης Αρναούτογλου στο FB:

Η απόλυσή μου από το ΕΘΝΟΣ, σχετίζεται με ποστάρισμά μου στο faceboook. Όπως ενημερώθηκα αρμοδίως, δεν θα έπρεπε να αναρτήσω την φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει με το όπλο σε εμφανή θέση, σχολιάζοντας «Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ». Θεωρήθηκε ανέντιμο και ανήθικο, επειδή πληρωνόμουν από τον συγκεκριμένο εργοδότη. Κατανοητή η λογική! Πρέπει να είμαστε στρατιώτες ακόμα και στα αίσχη. Όχι εγώ! Αυτός είναι ο λόγος της απόλυσής μου, το αναφέρω για να μην υπάρχουν στρεβλώσεις.
---
Ο Γ. Λακόπουλος εκτός «Εθνους»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος διέκοψε τη συνεργασία του με την εφημερίδα «Εθνος» στην οποία κρατούσε τη στήλη «Ανοιχτό Παράθυρο».
---
Ξεκινάει το συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ


Ξεκιναέι σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο το 30ο Τακτικό –Εκλογικό – Απολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ. Στο συνέδριο θ’ αποτιμηθεί η δράση του συνδικαλιστικού κινήματος στο χώρο της Ραδιοτηλεόρασης, θα συζητηθούν οι εξελίξεις και προοπτικές στο χώρο των Ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε.
---
Στο ΣτΕ προσφεύγουν
οι εργαζόμενοι του Mega

Στο ΣτΕ αποφάσισαν να προσφύγουν οι εργαζόμενοι του Mega διεκδικώντας την αναστολή της απόφασης του ΕΣΡ, μέχρι την κύρια εκδίκασης της προσφυγής της Τηλέτυπος ΑΕ.
---
Μιντιάρχης χωρίς μίντια

Το «διαζύγιο» με Σαββίδη
άφησε τον Μάρη μόνο με τα sites
Αν και δεν το περίμενε, αφού μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε ότι θα υποχωρήσει… Τελικά ο Ιβάν Σαββίδης είπε «Άντε γεια» στον διαχειριστή του «ΕΘΝΟΥΣ» Δημήτρη Μάρη! Σύμφωνα με πληροφορίες πεποίθηση του τελευταίου ήταν ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα δίσταζε και δεν θα προχωρούσε στο «διαζύγιο»! Τα γεγονότα όμως τον διέψευσαν!

Έτσι ο ιδιοκτήτης της 24 MEDIA μιλώντας – εχθές, στους εργαζόμενους της εφημερίδας ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» με τον Σαββίδη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι για τις επόμενες τρεις εβδομάδες δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα… Από κει και πέρα όμως δεν μπορεί να δεσμευθεί. Αφού την ίδια ώρα είχε αναλάβει ήδη δράση το στέλεχος της εταιρίας Νίκος Πεφάνης που φημίζεται για τα προγράμματα εξυγίανσης που έχει εφαρμόσει σε ΔΟΛ και MEGA με τα γνωστά αποτελέσματα!

Όπως είναι φανερό λοιπόν η 24 MEDIA και ειδικότερα οι εργαζόμενοι σε αυτήν εισέρχονται σε ένα σκοτεινό τούνελ με άγνωστο τι θα ξημερώσει η επόμενη ημέρα… Κι αυτό διότι πρόκειται πια για κατ’ επίφαση μιντιακο οργανισμό, δεδομένου ότι μόνο κάποια site έχουν μείνει στην ιδιοκτησία του επιχειρηματία! Αφού στην πραγματικότητα το «διαζύγιο» με τον Ιβάν Σαββίδη στέρησε από τον όμιλο τις εφημερίδες που αποτελούσαν τον βασικό κορμό.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου