Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Formula 1 και Cosmote TV,
νέοι ραδιοσταθμοί,
αλλά και ΕΡΤ, ΟΑΕΔ και Facebook

Η Formula 1 ετοιμάζεται να ξεκινήσει την F1 TV, μια συνδρομητική υπηρεσία με ζωντανές μεταδόσεις των grand prix, στις αρχές του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Θα προσφέρεται με μηνιαία συνδρομή έως 15 ευρώ. 

Το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε την ανανέωση της σύμβασης με την Cosmote TV για την αναμετάδοση του προγράμματός της έναντι ετησίου ανταλλάγματος ύψους 350.000 ευρώ.

Προς Cosmote TV οδεύουν τα δικαιώματα της Εθνικής στο νεοσύστατο UEFA Nations League (ξεκινά τον Σεπτέμβριο) αλλά και όλη η διοργάνωση.

Και νέος αθλητικός σταθμός στην Αθήνα! Δεν βγαίνει κάποιος νέος, απλώς ο ARENA 89,4 FM αναμεταδίδεται πλέον στην Αττική μέσα από τη συχνότητα του Paradise 101,6.

Στην πρώτη τετράδα των ακροαματικοτήτων της Θεσσαλονίκης βρίσκονται, στην τελευταία μέτρηση, δύο αθλητικά ραδιόφωνα: το Αθλητικό Metropolis και το Ράδιο Θεσσαλονίκη με 12,5% και 10,2% αντίστοιχα. Ο Libero παρέμεινε στο 4,8% και ο Arena FM είναι στο 4,2% με αυξητική τάση.

Εργαζόμενοι κατήγγειλαν στην ΕΣΗΕΑ ότι αυθαίρετα έκοψε ο ΟΑΕΔ πολλούς εργαζομένους του συγκροτήματος Μπόμπολα από την ενίσχυση των 1.000 ευρώ του υπουργείου Εργασίας. Αναμένεται νέος γύρος συζητήσεων με το υπουργείο.

Το Facebook σταματά οριστικά το… επίμαχο πείραμά του, στο πλαίσιο του οποίου εδώ και μήνες είχε αφαιρέσει από το news feed των χρηστών του σε έξι χώρες (Σρι Λάνκα, Γουατεμάλα, Βολιβία, Καμπότζη, Σερβία και Σλοβακία), τις ειδήσεις από επαγγελματικά Μέσα Ενημέρωσης, μια ιδέα που είχε επικριθεί ως «οργουελική». 

---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου