Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Β. Σκουρής - από το Real Group στον όμιλο Μάρη

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νέος διευθυντής στο Ραδιόφωνο 24/7


Nέα απώλεια για τον μιντιακό όμιλο των Κουρή - Χατζηνικολάου μετά τις αποχωρήσεις στελεχών όπως αυτές του Νίκου Στραβελάκη και του Σωτήρη Καψώχα, πρόσφατα και του Χρήστου Μπάρλα και του Γιάννη Παπαδόπουλου, παλαιότερα.


Οπως γράφει το e-tetradio το στέλεχος του Real Group Βασίλης Σκουρής αποχωρεί και κατευθύνεται προς την 24 Media.

Ο προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ και διευθυντής σύνταξης της Real News και βασικός σχολιαστής του Real Fm βρίσκεται εδώ και μέρες σε συζητήσεις με τον όμιλο του Δημήτρη Μάρη και όπως όλα δείχνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναλαμβάνει διευθυντής στο Ραδιόφωνο 24/7 που παραμένει «ακέφαλο» μετά την αποχώρηση του Κώστα Αρβανίτη. Η διαχείριση στο ραδιόφωνο του Δ. Μάρη είχε ανατεθεί προσωρινά στον Βασίλη Παπαχριστοδούλου, εκ των στενών συνεργατών του αφεντικού της 24Μedia.

Σύμφωνα με το το e-tetradio, κάποιες λεπτομέρειες απομένουν μόνο στις συζητήσεις του Β. Σκουρή με την ιδιοκτησία του Ραδιοφώνου 24/7, όχι ικανές όμως να χαλάσουν τη συμφωνία.


«Η απόφαση για το τέλος της συνεργασίας, για να μην ακούσω καμία βλακεία, ήταν αποκλειστικά δική μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Β. Σκουρής στο fb...
---
zoornalistas
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου