Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Ο Σάτυρος των media γράφει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι... συμπαίκτες του Λάμψια στην αργομισθία

Δανεικός στη ΛΑΕ από τον ΟΑΕΔ

Βλέπετε ο Παναγιώτης Λάμψιας δεν είναι μόνος στο γραφείο Τύπου του ΟΑΕΔ. Τρεις καλύπτουν τις οργανικές θέσεις, αλλά, τη δουλειά την βγάζουν οι υπάλληλοι του Οργανισμού, το πολιτικό προσωπικό.

Εκτός του Λάμψια, εκεί είναι ο Κώστας Παπαδής ο οποίος ταυτόχρονα με την θέση του στον ΟΑΕΔ είναι εργατικός συντάκτης του "Βήματος". Εκεί είναι επίσης ο Νάσος Χατζητσάκος, πρώην εργατικός συντάκτης στον "Ελεύθερο Τύπο". Αυτός έχει προ καιρού αποσπαστεί στο γραφείο Τύπου της ΛΑΕ (Λαφαζάνης).

Πόσοι άνεργοι δημοσιογράφοι τους ζηλεύουν σήμερα...
---
ΕΟΚ: Δεκαπέντε δημοσιογράφοι

Κατ΄ αρχάς γιατί τους κρύβουν;

Ο "Σάτυρος" έψαξε χθες όλη μέρα στην επίσημη σελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας (και όχι μόνο) να βρει την σύνθεση και την δομή του γραφείου τύπου της. Βρήκε στοιχεία για όλα τα άλλα, εκτός του γραφείου τύπου. Αναρωτιέται ο "Σάτυρος" γιατί τους κρύβουν; Μήπως επειδή -κατά έγκυρες πληροφορίες- εκεί δουλεύουν, λέμε τώρα ότι δουλεύουν, γύρω στους 15 δημοσιογράφοι;

Δεκαπέντε δημοσιογράφοι για μια αθλητική ομοσπονδία.
---
Κρέτσος: Ενίσχυση 75 εκατομμυρίων

Εξαιρετική η επιλογή του.

Με ένα σημαντικό ποσό (75 εκατ. ευρώ) θα στηρίξει το Υπουργείο Τύπου και Ψηφιακής Πολιτικής την εγχώρια οπτικοακουστική παραγωγή. Η κίνηση αυτή του γενικού γραμματέα Λευτέρη Κρέτσου αφορά την φετινή χρονιά.

Η στήριξη ας συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια.
---
Πωλείται μεγάλο site

Μαζί με τα έντυπα του.

Κουράστηκε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου σχήματος και για αυτό αποσύρεται από τον Τύπο. Έτσι ενημέρωσε τον φίλο του, στον οποίο ανέθεσε την εξεύρεση αγοραστή για τα έντυπα και την ιστοσελίδα.

Βλέπετε, δεν κουράζονται μόνο οι... πρωθυπουργοί.
---
MEGA: Πληρώστε τους
Ποιος διαφωνεί με τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη;

"Πρέπει να βοηθάμε αυτούς που έχουν ανάγκη". Σωστό. Ας το κάνει πράξη. Πληρώστε, κύριε Βαρδινογιάννη, τους απλήρωτους του MEGA.

Τόσο απλό.
---
Ο φασίστας περιπτεράς

Για όλους αυτούς και είναι πολλοί.

Οι οποίοι ψάχνουν και αναλύουν τις αιτίες της κρίσης του τύπου και ιδίως το "φάρμακο" της σωτηρίας του. Γράφουν διάφορα τα οποία κατά κανόνα έχουν αλήθεια, είναι σωστά. Ένα μόνο δεν έχουν "πιάσει".

Τον φασίστα περιπτερά και τον ρόλο του. Όταν ο φασίστας περιπτεράς στην "Βασιλίσσης Σοφίας" κρεμά κατά σειρά Μακελειό, Espresso, Ελεύθερη Ώρα και Star, τότε τι σπάτε το κεφάλι σας για την κρίση των εφημερίδων και τον τρόπο ανάκαμψης τους. Οι φασίστες περιπτεράδες είναι πολλοί. Πολλοί περισσότεροι από όσο νομίζετε.

Για κάντε μια βόλτα, να το δείτε με τα μάτια σας.

---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου