Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Σταχυολογώντας από δω και από κει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ μέτρηση για την είσοδο του 2019, την χρονιά η οποία θα φέρει ανατροπές - που δεν έχει φανταστεί κανείς - και μεγάλες εκπλήξεις στα εγχώρια media.

ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ είναι δυσοίωνες καθώς σε σχεδόν όλα τα μιντιακά μαγαζιά (κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες) με το νέο χρόνο οι εργοδότες ετοιμάζονται για νέες περικοπές μισθών με το γνωστό εκβιαστικό δίλημμα «ή δέχεστε μειώσεις ή το κλείνουμε το μαγαζί».

ME TO NEO έτος οι εργαζόμενοι στα media ετοιμάζονται για απεργιακές κινητοποιήσεις. Οι Ενώσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ βρίσκονται σε ετοιμότητα για τον ΕΔΟΕΑΠ με αφορμή τις εργοδοτικές προσφυγές, που ζητούν την κατάργηση της εισφοράς του 2%.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για όσους εργάζονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Αρκετοί δημοσιογράφοι που καλύπτουν πάγιες ανάγκες δεν γνωρίζουν αν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις τους.

ΩΡΑ δύσκολων αποφάσεων στο "Open", καθώς φαίνεται οτι επικρατεί η άποψη που υποστηρίζει οτι για το "άνοστο" δελτίο ειδήσεων δεν φταίνε μόνο τα τεχνικά προβλήματα που ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα λυθούν.

ΕΥΤΥΧΩΣ που στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη υπάρχει και η απογευματινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που ανεβάζει τον μέσο όρο του "Οpen".

ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ ο Μένιος Φουρθιώτης για να βγάλει στα περίπτερα τα "Αποκαλυπτικά" του, το tabloid που ο ίδιος εχει προαναγγείλει απο τότε που αποχώρησε εν μέσω εντάσεων και μηνύσεων απο το κανάλι "Open".

ΣΕ ΘΕΣΗ εκκίνησης και η συντηρητική νέα "Απογευματινή" υπο τον Χρίστο Μουλίνο, στα γραφεία της εφημερίδας "Παρασκήνιο" (του Ν. Καραμανλή) στην Συγγρού. Τρέχουν κι αυτοί να προλάβουν τις ραγδαίες, λένε, πολιτικές εξελίξεις.

ΑΝΑΖΗΤΕΙ σοβαρό διευθυντή, αλλά δεν βρίσκει, κεντροδεξιό "μαγαζί" η ιδιοκτησία του οποίου πλέον βρίσκεται σε αδιέξοδο. Φαίνεται πως ανοίχθηκε πολύ ο... τραχανάς και τώρα δεν μαζεύεται.

EΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ η ακριβή έκδοση των "Παραπολιτικών" με το "διάσημο" περιοδικό Playboy που επανακυκλοφόρησε με την εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη. Να δούμε τώρα ποιός θα κάνει κίνηση για το Penthouse...

ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ η φημολογία για την πώληση ενημερωτικού ραδιοσταθμού μεγάλου μιντιακού ομίλου στον Ιβάν Σαββίδη που επιθυμεί, λέει, διακαώς να προσθέσει κι ένα σοβαρό ραδιόφωνο στα Μέσα που ήδη διαθέτει.
---
zoornalistas
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου