Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Συνάντηση στο ΕΣΡ
για την εξαγορά του Alpha

Νέα δεδομένα στη συμφωνία Alpha-Motor Oil. Σύμφωνα με την ενημέρωση του αντιπροέδρου του ΕΣΡ, Ροδόλφου Μορώνη, υπήρξε κρούση προς την Αρχή για συνάντηση ως το τέλος της εβδομάδας επί της μεταβίβασης του Alpha προς την Motor Oil. Επίσης έγινε λόγος για αρχική ενημέρωση, με τη μορφή ερωτήματος που υπήρξε από την εταιρεία προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Τα στοιχεία της πράξης μεταβίβασης του Alpha δεν έχουν κατατεθεί ακόμη στο ΕΣΡ, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση.

Έρχεται τσουνάμι 
δημοσκοπήσεων
με διψήφιες διαφορές υπέρ της ΝΔ

Τσουνάμι δημοσκοπήσεων αναμένεται να κατακλύσει τις προσεχείς ημέρες, εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς που θα εμφανίζουν διψήφια τη διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Μετά την έρευνα της ΚΑΠΑ Research για το «ΕΘΝΟΣ» της Κυριακής που έδινε προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία 4,7 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ… Αλλά και τη χθεσινή της ALCO για τον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» που η ΝΔ προηγείται 5,3 μονάδες (στην αναγωγή η διαφορά φθάνει στις 6,2 μονάδες υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης)… Ακούγεται ότι μία κυριακάτικη εφημερίδα και πιθανότατα ένα ακόμη εβδομαδιαίο φύλλο θα δημοσιεύσουν γκάλοπ με τη διαφορά των δυο κομμάτων να κυμαίνεται σε διψήφιο ποσοστό. Επιπλέον – εκτός απροόπτου, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας έρχεται άλλη μία δημοσκόπηση για λογαριασμό ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού που επίσης η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα είναι διψήφια.


«Πώς θα πάμε
σε εκλογές χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ»;..

Ανησυχία εκφράζουν στον ΣΚΑΙ για το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ όσο ο χρόνος των εκλογών έρχεται πιο κοντά… Θεωρώντας και ορθώς ότι είναι προβληματικό να μην εκπροσωπείται στις εκπομπές και τα πάνελ του καναλιού η άποψη της κυβέρνησης! «Πώς θα πάμε σε εκλογές χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ» ακούγεται διαρκώς; Και έως τώρα το κενό που δημιουργεί το εμπάργκο του κυβερνητικού κόμματος αντιμετωπίζεται με καλεσμένους δημοσιογράφους φιλο-κυβερνητικών εφημερίδων και Μέσων. Είναι δηλαδή μια κάποια λύση, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει ριζικά το πρόβλημα που θα ενταθεί όταν ξεκινήσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος.

Απόλυση μετά από αίτημα οπαδών

Την απόλυση του αθλητικού συντάκτη Βαγγέλη Μπραουδάκη κατά απαίτηση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ κατήγγειλε η ΕΣΗΕΑ, που δήλωσε ότι θα ενημερώσει για το γεγονός αυτό και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων. Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης είχε επιστρέψει στο «Έθνος» για να βγάλει ένα 16σέλιδο ένθετο στοιχήματος, αλλά από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν απαιτήσει την απομάκρυνσή του επειδή στα άλλα Μέσα στα οποία εργάζεται εξέφραζε διαφορετικές απόψεις από αυτές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συνολικές ζημίες
5,3 εκατ. ευρώ για τον Αθήνα 9.84

Κύκλο εργασιών ύψους 142.425 ευρώ παρουσίασε το 2017 η Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας «Αθήνα 9,84», έναντι 147.011 ευρώ το 2016. Το κόστος των πωλήσεων ανήλθε για το 2017 σε 3.805.714 ευρώ και το 2016 σε 3.790.015 ευρώ. Οι ζημίες προ φόρων ανήλθαν σε 335.987 ευρώ το 2017, ενώ το 2016 ήταν στα 25.603 ευρώ. Οι συνολικές ζημίες για το 2017 ανήλθαν σε 5.321.601 ευρώ, έναντι 4.985.614 ευρώ το 2016. Με την καταβολή κεφαλαίου 4.407.556 ευρώ για το 2017, το σύνολο της καθαρής θέσης παραμένει αρνητικό, αλλά μειωμένο στα 914.044 ευρώ.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου