Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Σταχυολογώντας από δω και από κει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


*** ΚΑΙΡΟΣ να σταματήσουν τα «καπέλα» από τους εκδότες και η fake αποτίμηση των κυκλοφοριών που διαστρεβλώνει τη διαφημιστική αγορά. Αυτό είπε μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ ο Νίκος Παππάς.

*** «ΤO BAR CODE είναι στη φάση της ολοκλήρωσης του διαγωνισμού. Προσωπικά ανέμενα να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και αυτή η σύμβαση να έχει πάρει τον..
δρόμο για το Ελεγκτικό Συνέδριο» είπε ο Ν. Παππάς αναφερόμενος και στο θέμα του πιστοποιημένου και αξιόπιστου συστήματος παρακολούθησης των κυκλοφοριών των εντύπων.

*** Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ψηφιακής Πολιτικής, στην ίδια εκπομπή, προανήγγειλε εμμέσως τη δημιουργία ανταγωνιστικού πρακτορείου διανομής Τύπου αναφερόμενος στο «μονοπωλιακό καθεστώς» του πρακτορείου «Άργος». «Εχω ακούσει από πολλές μεριές να υπάρχουν παράπονα και μάλιστα από εφημερίδες που ακουμπούν όλο το πολιτικό φάσμα - να δουν αν μπορούν να συνενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να βρουν μια εναλλακτική λύση» είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Παππάς.

*** ΕΙΡΗΣΘΩ εν παρόδω: αληθεύει ότι υπάρχουν άτομα από γνωστή καθημερινή εφημερίδα που πάνε με εντολή αφεντικού και αγοράζουν πολλά αντίτυπα για να φαίνονται μεγαλύτερες οι κυκλοφορίες; Σχετικά ο Σάτυρος του fmvoice σημειώνει: Η πραγματικότητα είναι ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν πάει πολύ καλά τελευταία και μια τόνωση κυκλοφοριακή τη χρειάζεται. Αλλά κανείς δεν περίμενε αυτή την... παμπάλαια τακτική.


*** ΧΩΡΙΣ τον Μανώλη Δραΐνακη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου συνεχίζει ο Alpha, αν και το όνομά του είχε ανακοινωθεί, στις 5 Νοεμβρίου, «στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (AMG) με τη SEILLA ENTERPRISES LIMITED».

*** TΗΝ ΚΗΡΥΞΗ νέας 3ωρης στάσης εργασίας από τις 13.00 έως τις 16.00 της Δευτέρας, 17 Δεκεμβρίου 2018, για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «Εκκλησία της Ελλάδος», απόφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Η σταση θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνέλευση των εργαζομένων στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος), για καίρια εργασιακά τους θέματα.

*** ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ εκ μέρους της διοίκησης του ΑΠΕ- ΜΠΕ και της ΕΣΗΕΑ να μονιμοποιηθούν τα «μπλοκάκια» που καλύπτουν μόνιμες και διαρκείς ανάγκες στο Πρακτορείο. Σχετική επιστολή έχει σταλεί προς την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και από το προεδρείο της Ενωσης Συντακτών.

---

zoornalistas
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου