Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Και το κατώφλι του News247 πέρασε ο Πέτρος Κόκκαλης μιλώντας στα “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού.

@ Υπάρχει σχέδιο και για την ενίσχυση του περιφερειακού Τύπου, εκτός από εκείνο για τις πανελλαδικής εμβέλειας εφημερίδας.

@ Το ερώτημα είναι αν θα …υπάρχουν εφημερίδες, όταν τα υπουργεία καταφέρουν να συντονιστούν για να το υλοποιήσουν.

@ Οι αλλαγές στην ΕΡΤ ήταν αναπόφευκτες. Συμβαίνει με όλες τις διοικήσεις και όχι μόνο στην κρατική τηλεόραση.

@ Αλλού υπάρχει ικανοποίηση και αλλού απογοήτευση ή και θυμός.

@ Δείχνουν οι κινήσεις αυτές πως ο πολιτικός σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι για να διενεργηθούν οι εκλογές το Σεπτέμβριο.

@ Ο σταθμός του Βαγγέλη Μαρινάκη θα κάνει τα πρώτα του βήματα στο Internet όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Τα μεγάλα ονόματα του ενημερωτικού τομέα του Mega θα εμφανιστούν εκεί, χωρίς όμως να υπάρχει πριν μια σειρά που να προσελκύει το κοινό, όπως συνέβαινε με το δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

@ Από το Σεπτέμβριο βλέπουμε το νέο κανάλι στην επίγεια τηλεόραση.

@ Θα έχει πάντως μεγάλες εκπλήξεις η δημοσιογραφική ομάδα του Β. Μαρινάκη, αν υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις

@ Γράφαμε τις τελευταίες μέρες πως θα γίνουν αλλαγές στην ΕΡΤ1. Νέα πρόσωπα στη θέση των παλαιών… Και υπάρχει και συνέχεια.

@ Προσοχή στους χειρισμούς, όμως, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα.

@ Κρίσιμο είναι το επόμενο διάστημα και σοβαρές αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Οι οποίες σχετίζονται με πρόσωπα, που έχουν …παρελθόν. Αν προς αυτή την κατεύθυνση δεν υπάρξει σκέψη και απόφαση, το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να παραμένει στο ίδιο σημείο.

@ Τεράστιο πολιτικό κέρδος σε Ν. Παππά και Λ. Κρέτσο από την κριτική των προσώπων που επιτέθηκαν για την απόφαση ενίσχυσης της ταινίας του Κ. Γαβρά.

@ Δεν γνώριζαν οι επικριτές ό,τι πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο, που μετά από χρόνια εφαρμόζεται στην Ελλάδα, επαναφέρει θέσεις εργασίας, στο χώρο της δημιουργίας και προωθεί τη χώρα στο εξωτερικό.

@ Υπάρχουν εταιρείες σήμερα στην TV που δεν δίνουν λογαριασμό; Υπάρχουν εταιρείες που κρύβουν τα οικονομικά τους στοιχεία;

---
Τυπολογίες
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου