Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά στο "Εθνος"

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κοινή κυκλοφορία
«Έθνους» - «Sportime», ενώ…


… υπάρχουν φόβοι για αναστολή της ημερήσιας έκδοσης

Μία ακόμη προσπάθεια ανάκαμψης της κυκλοφορίας του ημερήσιου Έθνους κάνει η ηγεσία της Dimera, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν αποκλείεται η αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας! Η απόλυση της ηγετικής ομάδας της εφημερίδας στις αρχές της περασμένης εβδομάδας άνοιξε πάλι τον ασκό του Αιόλου για την πολύπαθη εφημερίδα του πρώην Πήγασου. Από τον εκδότη της εφημερίδας ανακοινώθηκε η απομάκρυνση όλης της διεύθυνσης, Αντώνη Σκυλλάκου, Βαγγέλη Δεληπέτρου, Στέφανου Τζανάκη και Κώστα Κυριακόπουλου.

Τρεις ημέρες μετά την απομάκρυνση η διοίκηση της Dimera ανακοίνωσε τη νέα ηγετική ομάδα, που αναλαμβάνει τη συνέχιση της έκδοσης της εφημερίδας με στόχο τη σύγκλισή της με το site ethnos.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες το ημερήσιο φύλλο θα κυκλοφορεί μαζί με την ημερήσια αθλητική εφημερίδα «Sportime» σε σακούλα. Και αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια πριν από την οριστική απόφαση αναστολής του ημερήσιου φύλλου. Το παραδέχθηκε εμμέσως ο εκδότης της εφημερίδας Τραϊανός Χατζηδημητρίου μιλώντας με εργαζόμενους, ενώ από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη μεταφέρθηκε πως το ΔΣ της εταιρείας έχει λάβει ήδη απόφαση για την αναστολή του ημερήσιου φύλλου.

Στο νέο διευθυντικό σχήμα μετέχουν ως διευθυντής σύνταξης ο Άρης Λαούδης, ο Σπύρος Αλεξίου στη θέση του διευθυντή έκδοσης, ο Λευτέρης Μπιντέλας ως διευθυντής σύνταξης του Κυριακάτικου, ενώ αρχισυντάκτης ύλης αναλαμβάνει ο Στράτος Ταφλαμπάς. Ο Κώστας Αντωνάκος παραμένει αρχισυντάκτης του οικονομικού και της «Ημερησίας» και ο Θανάσης Γαλήνας αρχισυντάκτης του περιοδικού «TV Έθνος». Το σχήμα είναι νεανικό και θα δοθεί έμφαση στο site.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου