Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Παλεύει ο Μήτσης να κρατήσει τη "Βραδυνή"

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Δεν το βάζει κάτω
ο Μήτσης με τη «Βραδυνή», αλλά...


...ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ 

Το παλεύει ο ιδιοκτήτης της «Βραδυνής», ο Σταύρος Μήτσης, αλλά φαίνεται πως η κυκλοφορία της εφημερίδας δεν τον βοηθάει. Η τελευταία προσπάθεια, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο τιμόνι, όχι μόνο δεν αύξησε τις πωλήσεις, αλλά οι πληροφορίες λένε πως η πτώση συνεχίστηκε, φθάνοντας σε ανησυχητικά επίπεδα -σε μερικές εκατοντάδες φύλλα, κάποιες φορές και κάτω της χιλιάδας Οι κυκλοφορίες της εφημερίδας (μαζί μα αρκετές άλλες) δεν ανακοινώνονται από το πρακτορείο διανομής, αλλά στα δημοσιογραφικά στέκια πάντα φτάνουν «κρυμμένες» ειδήσεις, ή έστω, γίνονται από διαρροές εκτιμήσεις που δεν απέχουν από την πραγματικότητα.

Ο πεισματάρης εκδότης είναι προβληματισμένος για μια ακόμη φορά, αν και δεν φαίνεται πως θα εγκαταλείψει εύκολα την προσπάθεια, λόγω και του συναισθηματικού δεσίματος με την εφημερίδα, που αποτελούσε το μεράκι του αείμνηστου πατέρα του.

Θυμίζουμε πως τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν γίνει τρεις προσπάθειες κυκλοφοριακής αντεπίθεσης της εφημερίδας. Η πρώτη, με τον Σωτήρη Πουλόπουλο επικεφαλής, εκ του αποτελέσματος κρίνεται ως επιτυχημένη, αφού τότε η εφημερίδα «τσίμπησε» αρκετά φύλλα, φιλοξενώντας μάλιστα συνεντεύξεις που συζητήθηκαν, όπως του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ακολούθησε η ανάληψη της διεύθυνσης από τον Βασίλη Χιώτη -επίσης έμπειρο και γνώστη- που, όμως, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και, πλέον, η εφημερίδα συνεχίζει την πορεία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο «πρώτο βιολί». 
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου