Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

ΠΑΕ Άρης - τα χρέη στη ΔΕΗ και οι απειλές προς την ΕφΣυν

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Θόδωρος Καρυπίδης του ΑΡΗ
απειλεί την "Εφημερίδα των Συντακτών";


Τηλεφώνημα με απειλές στην «Εφ.Συν.» με αφορμή ένα ρεπορτάζ του Κώστα Ζαφειρόπουλου για το χρέος του Άρη της Θεσσαλονίκης προς τη ΔΕΗ, ύψους 1,6 εκατ. ευρώ.

Κάποιος λοιπόν που συστήθηκε ως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης, τηλεφώνησε από κινητό τηλέφωνο (με... κανονικό αριθμό) στο κινητό του Κώστα, χθες το απόγευμα. «Εκτός εαυτού», από την άλλη άκρη της γραμμής, γράφει η εφημερίδα, «αφού καταφέρθηκε με βαρείς και χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον της εφημερίδας, του συγκεκριμένου συντάκτη και του συνόλου των εργαζομένων της, απείλησε, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Θα βρεις τον μπελά σου με τις μαλακίες που γράφεις, αν θέλω έρχομαι στο σπίτι σου"».

Και είπε και άλλα, πολύ χειρότερα. Αλλά σιγά μη φοβηθεί κανένας. Το τονίζει και η «Εφ.Συν.» προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υποκύπτει σε πιέσεις, τραμπουκισμούς και απειλές. Και σημειώνει πως ο αριθμός του τηλεφώνου από το οποίο εκτοξεύτηκαν οι απειλές είναι στη διάθεση των αρμόδιων Αρχών και των δημοσιογραφικών ενώσεων.

Οπως καταλαβαίνετε δεν είναι δύσκολο να βρεις σε ποιον ανήκει ένα τηλέφωνο. Ειδικά όταν ο άλλος τηλεφωνεί, απευθείας, χωρίς απόκρυψη.

---
Δημ. Κανελλόπουλος/e-tetradio
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου