Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

To 1 ευρώ τέλος για τα αθλητικά φύλλα

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Και το τελευταίο «προπύργιο» του ένα ευρώ για τις αθλητικές εφημερίδες έπεσε: από την 1η Αυγούστου η τιμή της SportDay αυξήθηκε από το 1 ευρώ στο 1,20, αλλά παραμένει η χαμηλότερη μεταξύ των επτά αθλητικών εφημερίδων. Από τις υπόλοιπες με 1,30 πωλούνται οι Live Sport, Φως, Sportime, Ώρα για Σπορ και με 1,50 οι Κόκκινος Πρωταθλητής και Πράσινη.

Η SportDay ήταν η πρώτη που έριξε χαμηλά την τιμή της, επί διευθύνσεως Περικλή Γκιόλια, και την έφτασε στο 0,90 ευρώ. Αύξησε ελαφρώς πέρσι την τιμή της, στο ένα ευρώ, πάλι την 1η Αυγούστου, επί ημερών Τάσου Μπούρα πλέον. Εκείνη η αύξηση δεν επηρέασε (αναλογικά με όλες τις άλλες) τις πωλήσεις της εφημερίδας, η οποία ήταν και παραμένει σταθερά πρώτη στη λίστα κυκλοφοριών του αθλητικού Τύπου.

Στις αρχές του 2015, κι ενώ άλλες εφημερίδες, μείωναν την τιμή, η Live Sport έκανε το άλμα: πέρασε από το όριο του 1,30 και έφτασε την τιμή στο 1,40, κάτι που ως τότε είχε κάνει μόνο η Πράσινη που είχε ήδη 1,50 ευρώ. Σήμερα, που ανήκει στον Όμιλο Φιλιππάκη, η Live Sport τιμάται 1,30 ευρώ.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου