Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

sdna.gr - ένα αναμενόμενο "διαζύγιο"...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ένα αναμενόμενο «διαζύγιο»
στο sdna.gr, «μετά από τα σύννεφα»



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΜΟΓΛΟΥ: «ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ»  - ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

Ως ένα «αναμενόμενο διαζύγιο» περιγράφεται από τον Αλέξανδρο Σόμογλου η διακοπή της συνεργασίας του το sdna.gr. Σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει ότι ήταν «εκ φύσεως ένας επαγγελματικός "γάμος" ανάμεσα σε δύο ολοκληρωτικά αντίθετες αθλητικές κοσμοθεωρίες». Στην αναγγελία τού «διαζυγίου» κάνει λόγο για χάσμα που μεγάλωνε αντί να γεφυρώνεται και «μοιραία θα οδηγούσε μια μέρα στο διαζύγιο». Όπως αναφέρει, «τα σύννεφα του χωρισμού είχαν φανεί εδώ και πολλούς μήνες, όταν ακόμη και προβλήματα υγείας επιβεβαίωναν ότι επρόκειτο για μια σχέση που έκανε και να δύο της μέλη να ασφυκτιούν».

Το τελευταίο άρθρο του Αλέξανδρου Σόμογλου στο sdna,gr είχε δημοσιευτεί στις 11 Ιουλίου (αναφερόταν στον σοβαρό τραυματισμό του Φορτούνη και το σκρινσότ από αυτό εικονογραφεί το θέμα μας). Η ανάρτησή του στο fb ακολουθεί:

«Ήταν εκ φύσεως ένας επαγγελματικός "γάμος" ανάμεσα σε δύο ολοκληρωτικά αντίθετες αθλητικές κοσμοθεωρίες, που όσο έβλεπε το χάσμα να μεγαλώνει, αντί να γεφυρώνεται, μοιραία θα οδηγούσε μια μέρα στο διαζύγιο. Εδώ και λίγες ώρες, λοιπόν, χώρισαν οι δρόμοι μου με το SDNA, αν και τα σύννεφα του χωρισμού είχαν φανεί εδώ και πολλούς μήνες, όταν ακόμη και προβλήματα υγείας επιβεβαίωναν ότι επρόκειτο για μια σχέση που έκανε και να δύο της μέλη να ασφυκτιούν. Κρατάω μέσα μου τις προσωπικές σχέσεις που δημιούργησα με ανθρώπους που δεν γνώριζα, ευχαριστώ όσους με… άντεξαν (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο) και εύχομαι σύντομα να επιστρέψει στην αθλητική δημοσιογραφία η μέρα που θα μοιραζόμαστε όλοι μας την ίδια κοσμοθεωρία. Η προσωπική μου ρότα, πάντως, δεν αλλάζει. Απλά το καράβι σαλπάρει για νέες περιπέτειες σε καινούργιους δημιουργικούς ωκεανούς!»

Η αποχώρηση και η φιλοσοφία του Άρη Ασβεστά

Το περασμένο Σεπτέμβριο δυο αποχωρήσεις κορυφαίων συντακτών του sdna.gr τάραξαν τα νερά του σάιτ που διαγράφει διαδικτυακή πορεία με τον δικό του δημοσιογραφικό τρόπο –οπωσδήποτε έντονο και ξεχωριστό, είτε συμφωνεί κάποιος μαζί του είτε διαφωνεί. Ήταν ο Άρης Ασβεστάς (μπαρουτοκαπνισμένος!) και ο Κώστας Κετσετζόγλου (έμπειρος, έγκυρος και από τους πλέον «κοντινούς» και ενημερωμένους στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ). Ειδικότερα: (...)

- για την συνέχεια στο harddog
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου