Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Ο Μιχάλης Ιγνατίου, οι απολυμένοι του Έθνους και ο αντίλογος

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δεν απολύθηκε ο Ιγνατίου
γι΄ αυτό και κατανοεί
τις απολύσεις των άλλων...



Μιλάει μάλιστα εξ ονόματος 40 απολυμένων του Έθνους χωρίς προφανώς, κανένας, να του έδωσε τέτοιο δικαίωμα

Με ένα αδιανόητο, για δημοσιογράφο, κείμενο στο hellasjournal.com (που αναδημοσίευσε -αν είναι δυνατόν- το ethnos.gr!), ο Μιχάλης Ιγνατίου (που σημειωτέον δεν απολύθηκε από το «Εθνος»),  βγαίνει να δικαιολογήσει την ιδιοκτησία για τις απολύσεις (των άλλων) και το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου. «Πρόσφατα, έκλεισε το καθημερινό Έθνος. Μερικοί εργαστήκαμε και στο παλιό. Κάποιοι από εμάς υποστήκαμε διπλό πλήγμα όταν έκλεισε το MEGA και το Έθνος. Προσωπικά έκλεισα την πόρτα και δεν έκανα ούτε ασφαλιστικά, ούτε οτιδήποτε άλλο προβλέπει ο νόμος. Χειροκρότησα τους συναδέλφους που διεκδίκησαν τα δικαιώματά τους, και τους υποστήριξα με πάθος. Εγώ σκέφθηκα ότι δεν αξίζει να ρίχνω αυγά στον τοίχο», γράφει. Και συνεχίζει: «Διάβασα στην ιστοσελίδα ENIMEROSI24 αυτή την είδηση και εντυπωσιάστηκα. Τίτλος της: Γενναίες αποζημιώσεις μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Έθνος. Συναίνεση και καλό κλίμα εργαζομένων και διοίκησης».

Εντυπωσιάστηκε λοιπόν ο Μιχάλης Ιγνατίου για τις «γενναίες αποζημιώσεις μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Έθνος» και τη «συναίνεση» και το «καλό κλίμα εργαζομένων και διοίκησης». Γιατί δεν ρωτάει τους πρώην συναδέλφους του εκεί, τους απολυμένους, να του πουν για το μαχαίρι στο λαιμό που τους έβαλαν, «ή παίρνετε τώρα αυτά τα χρήματα ή απολύεστε το Σεπτέμβριο με πολύ λιγότερα»;

Και αραδιάζει κι ένα σωρό κοινοτοπίες, άσχετες με την υπόθεση: «Όσοι, λοιπόν, από εμάς θέλουν "καθαρές δουλειές" χωρίς μαύρα και νονούς, και χωρίς τη σχέση με το κράτος, πρέπει να αντέξουμε με τις δικές μας δυνάμεις. Και το κάνουμε προς απογοήτευση των αφεντικών των ΜΜΕ στην Ελλάδα, που είναι βουτηγμένοι στην παρανομία…».

Νέα δημοσιογραφικά -συναδελφικά- ήθη.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου