Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Πρόσωπα έκπληξη για την ΕΡΤ

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τα πρόσωπα έκπληξη
που ετοιμάζονται για τη νέα ΕΡΤ
και φέρνουν τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό σκηνικό

Μπορεί οι προκηρύξεις για προέδρους ΕΡΤ και ΑΠΕ να δόθηκαν από χθες μόλις στη δημοσιότητα με Ζούλα και Γαμπρίτσο να διεκδικούν τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντας Συμβούλου της δημόσιας τηλεόρασης αλλά ήδη στο τραπέζι έχουν πέσει τα πρώτα ονόματα που θα περάσουν το κατώφλι του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής και τα οποία μάλιστα ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που γράφονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα με σκοπό την ανασύσταση της δημόσιας τηλεόρασης.



Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, το όνομα του Γιάννη Τρουπή έχει ακουστεί για τη θέση του Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος έχει μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο μέσο το οποίο έχει υπηρετήσει από διάφορα πόστα.


Οσον αφορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21.00 το όνομα που παίζει πολύ είναι αυτό της Κατερίνας Παναγοπούλου, το νέο πουλέν του STAR, που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου στο κανάλι. Η ίδια μάλιστα φαίνεται πως δέχεται στενό μαρκάρισμα να αναλάβει και ήδη έχει δεχθεί μια πρώτη κρούση, την οποία και σκέφτεται θετικά. Αν, πάντως, αποδεχθεί την πρόταση, στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα πρέπει να αναζητήσουν νέο πρόσωπα για τα δελτία.


Το απογευματινό δελτίο πιθανότατα θα αναλάβει η Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ενώ στην Αγία Παρασκευή φαίνεται πως μετακομίζει και ο Αντώνης Φουρλής, ο οποίος είχε μακριά θητεία στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA, το οποίο και υπηρέτησε επί 15 χρόνια. Ο δημοσιογράφος είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την πρωινή ζώνη έχοντας στο πλευρό του μια γυναικεία παρουσία, η οποία αναζητάται. Αλλωστε, δεν είναι και πολύ εύκολο τη σήμερον ημέρα να βρεις όμορφη, σέξι που να “τα λέει” κιόλας, αλλά να μην προκαλεί με την εμφάνισή της…

Σε μια πρώτη φάση, εκεί που θα δοθεί μεγαλύτερη σημασία είναι το πρόγραμμα της ΕΡΤ1, ενώ διατηρείται και η ΕΡΤ Sports.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου