Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

... ΙΜΑΚΟ - "Ελευθεροτυπία": κινητικότητα ...

*
media blog
***
*
Συνελεύσεις
*
Κάθε μέρα που περνάει, δημοσιεύεται κι ένα κείμενο για τον βίο και τη διαδρομή του «αφεντικού» της ΙΜΑΚΟ, Πέτρου Κωστόπουλου. Εννιά στις δέκα, το κείμενο αυτό, κάθε άλλο παρά κολακευτικό είναι, ωστόσο στερείται πληροφοριών για το πως σκοπεύουν να αντιδράσουν οι εργαζόμενοι στα όσα αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα μέσα στον άλλοτε «ναό» του εγχώριου lifestyle…

Το «γιατί» απαντάται στη λογική της διαίρεσης και του διχασμού, που μάλιστα πέρσι το καλοκαίρι είχε εμπνεύσει τον εκδότη να συντάξει εκείνο το απαράμιλλο «σας βλέπω να πηδάτε κάγκελα για να δουλέψετε…» (σ.σ.: κατά τη διάρκεια απεργίας στην ΙΜΑΚΟ τον περασμένο Μάρτιο).

Όπως και να ‘χει, σήμερα (Πέμπτη) στις 5 το απόγευμα, στο ισόγειο της Μαρίνου Αντύπα και στα γραφεία του διαφημιστικού τμήματος της εταιρείας οι εργαζόμενοι θα συναντηθούν με τα Σωματεία του Τύπου, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις…

Στο μεταξύ, στην «Ελευθεροτυπία», την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στις 2 το μεσημέρι και στον έκτο όροφο της Μίνωος, θα λάβει χώρα μία ακόμη γενική συνέλευση, καθώς την επόμενη Τετάρτη εκδικάζεται η αίτηση της «Χ.Κ.Τεγόπουλος» για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Σύμφωνα δε με τα όσα κοινοποίησε στο ιστολόγιο του ο εκπρόσωπος της «Ελευθεροτυπίας», χθες από τη συντακτική επιτροπή του απεργιακού φύλλου παραιτήθηκε ο Γ.Τζεδάκις κι από την εργασιακή επιτροπή ο Γ. Σγούρος.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου