Σάββατο 5 Μαΐου 2012

... Εκλογές 2012 - μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Απαντήστε τους ...σήμερα,
με την ευκαιρία της κάλπης !!!
Σόιμπλε: « Οι Έλληνες θα υποστούν τις συνέπειες, αν...»...
*
Ποιός θέλει να μείνει σε μια Ευρώπη με τέτοιους τύπους;
Μήνυμα προς την Αθήνα για εφαρμογή των δεσμεύσεων της χώρας την επομένη των εκλογών έστειλε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκαγκ Σόιμπλε, προειδοποιώντας για τις συνέπειες που... θα είχε η μη συμμόρφωση της επόμενης κυβέρνησης στις υποχρεώσεις της χώρας.

«Η νέα ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα», υπογράμμισε ο Γερμανός υπουργός. Επισήμανε ακόμη ότι αν στις κάλπες της Κυριακής ο ελληνικός λαός εκλέξει μια πλειοψηφία που δεν σεβαστεί τις υποχρεώσεις θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες, προσθέτοντας μάλιστα ότι η συμμετοχή στην Ε.Ε. είναι μια «εκούσια απόφαση».

---
*

1 σχόλιο:

  1. "Το Κεφάλαιο, γιά να έχει τα χέρια ελεύθερα, πρέπει να πετύχει το μονοπώλιο της βιομηχανίας και του εμπορίου. Αυτό το σχέδιο πραγματοποιεί ήδη, ένα αόρατο χέρι σ' όλα τα μέρη του κόσμου. Η ελευθερία αυτή θα δώσει την πολιτική δύναμη στους βιομήχανους και ο λαός θα υποταχθεί σ' αυτούς. Στις μέρες μας έχει μεγαλύτερη σημασία να αφοπλίζουμε τους λαούς παρά να τους σπρώχνουμε στον πόλεμο μεν, αλλά ταυτόχρονα να διατηρούμε τα πάθη εξημμένα γιά δικό μας όφελος παρά να τα καταπραΰνουμε. Μας ενδιαφέρει περισσότερο να γινόμαστε κάτοχοι των ιδεών των άλλων σχολιάζοντάς τες, παρά αποκρούοντάς τες."

    Απόσπασμα από το "5ο Πρωτόκολλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων (Novus Ordo Seclorum)"

    ΑπάντησηΔιαγραφή