Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

... Κωστόπουλος και δεδουλευμένα - τί παίζεται; ...

*
greek-tv.com
***
*
Γράφαμε για τις ενέργειες των απλήρωτων εργαζομένων της ΙΜΑΚΟ που αποφάσισαν πια να κινηθούν νομικά κατά του Πέτρου Κωστόπουλου, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους και με ποινικές αγωγές. Οι πρώτες αγωγές φαίνεται πως έχουν ήδη κατατεθεί.  Και στις 5 Ιουνίου έχει προσδιοριστεί η εκδίκαση της αγωγής των εργαζομένων.
Στην  προηγούμενη ανάρτηση μας λέγαμε επίσης πως τα Μέσα του συγκροτήματος συνεχίζουν να "σώζονται" με διάφορους υπόγειους και ανώγειους τρόπους.
Η επιστολή όμως που εστάλη στο λογιστήριο του συγκροτήματος -από τον Πέτρο Κωστόπουλο λέει το δημοσίευμα στο trelokouneli όπου και παρατίθεται η επιστολή- ξεπερνά κάθε σενάριο. Ο Πέτρος Κωστόπουλος ζητά υπογραφές από όσους απαιτούν τα δεδουλευμένα τους ότι δεν θα στραφούν εναντίον του, ότι θα παραιτηθούν από " κάθε ποινική ή αστική αξίωση ή αίτημα προσωπικής κράτησης κατά του Πέτρου Κωστόπουλου ".
Οπότε το ερώτημα είναι εύλογο. Με τι αντάλλαγμα θα το κάνουν αυτό όσοι περιμένουν τόσο καιρό τα χρωστούμενα;

Αναδημοσίευση της επιστολής από το " trelokouneli".

Αθήνα, …..Μαΐου 2012

Ο υπογεγραμμένος ……………………………………του …………… επιφυλάσσομαι και ρητά με την παρούσα μου κάθε νομίμου δικαιώματός μου για την είσπραξη των απαιτήσεών μου έναντι της ανώνυμης εταιρείας «ΙΜΑΚΟ Μήντια Α.Ε. Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» 

προερχόμενων από τη σύμβαση και σχέση εργασίας μου με αυτήν και από τη λύση της λόγω καταγγελίας από την εταιρεία (ήτοι για απαιτήσεις μου από δεδουλευμένες αποδοχές, δώρα, επιδόματα, άδεια, αποζημίωση απόλυσης και κάθε απαίτηση από τη σύμβαση και σχέση εργασίας μου), δηλώνω όμως ότι δεν διατηρώ, άλλως παραιτούμαι από κάθε ποινική ή αστική αξίωση ή αίτημα προσωπικής κράτησης κατά του Πέτρου Κωστόπουλου του Πανταζή ατομικά. Κατόπιν αυτού δηλώνω ότι παραιτούμαι και από τα αιτήματα επιδίκασης ποσού και προσωπικής κράτησης κατά του Πέτρου Κωστόπουλου που έχουν περιληφθεί στην από 2.4.2012 με γενικό αριθμό κατάθεσης 82371/2012 και αριθμό κατάθεσης δικογράφου 1863/2012 ομαδική αγωγή εργαζομένων της ΙΜΑΚΟ Α.Ε. στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, εμμένω όμως στις εκεί αξιώσεις μου κατά της εταιρείας ΙΜΑΚΟ Α.Ε. που είναι επίσης εναγόμενη στην αγωγή αυτή.
Ο υπογεγραμμένος

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου