Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

... MEGAλες απολύσεις δημοσιογράφων ...

*
newpost.gr
***
*

Αδειάζει το MEGA!

Ποιοι είναι οι 21 δημοσιογράφοι

που αποχωρούν σήμερα!


Είναι δυνατόν στις μέρες μας, μέρες μεγάλης κρίσης στον τύπο, να αδειάζει ένα κανάλι; Και μάλιστα το κανάλι των εκδοτών; Και όμως είναι! 

Ουρά κάνουν στο λογιστήριο του MEGA οι δημοσιογράφοι που αποχωρούν, παίρνοντας στα χέρια τους την επιταγή για το πρώτο μέρος της αποζημίωσης, που θα δοθεί σε 4 - 9 διμηνιαίες δόσεις. Μεταξύ αυτών: η Μαρία Καρχιλάκη, ο Θάνος Πασχάλης, η Αθηνά Κουφοπάνου, η Μαρία Παπουτσάκη, η Μαίρη Λαμπαδίτη, ο Δημήτρης Παπαντωνίου, η Μαίρη Ορφανίδη, ο Ανδρέας Παπαδημητρίου, ο Σταμάτης Γιαννίσης, ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο Κώστας Καζακόπουλος, ο Σταύρος Καπάκος, η Μαργαρίτα Βεργολιά. 

Το σύνολο, 21 δημοσιογράφοι! Το σημαντικό είναι ότι στην έξοδο δεν τους οδήγησε μόνον η απαίτηση του καναλιού για υπογραφή ατομικών συμβάσεων που θα οδηγούσε στην ελαχιστοποίηση της αποζημίωσης που δικαιούνται, αλλά και οι εργασιακές σχέσεις

Δεν είναι τυχαίο ότι ανάλογο κύμα φυγής, δεν υπάρχει σε άλλη διεύθυνση του καναλιού. Και αυτό,  λέγεται, αποτελεί τεράστια προσωπική ήττα του διευθυντή Χρήστου Παναγιωτόπουλου, που θα αναγκαστεί να βγει στην πιάτσα και να καλύψει τα κενά με νέα πρόσωπα. 

Να θυμίσουμε τέλος ότι ουσιαστικά έχει αποχωρήσει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ την ατομική σύμβαση δεν έχει υπογράψει και η παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη της οποίας το συμβόλαιο λήγει μέσα στο καλοκαίρι.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου