Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

... Κουρής: Γκρέμισα τον καραμανλισμό, στηρίζω τον Άδωνη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πήρε τέλος η σιωπηρή συνεργασία
Κουρή - Άδωνη με τις προσφορές


Πήρε τέλος η συνεργασία (σιωπηρή, από ένα σημείο και μετά) της Kontra News με τις εκδόσεις του Άδωνη Γεωργιάδη και των αδερφών του.

Πριν μερικούς μήνες η σύγχρονη Αυριανή το είχε σχεδόν προμετωπίδα της: «Οι εκδόσεις ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ προσφέρουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα tablet ΑΠΟΛΛΩΝ-CRYPTO Q7001 με οθόνη 7 ιντσών και με ενσωματωμένους εκατό τόμους αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων». Αυτό κάθε Κυριακή, ψηλά δεξιά στο πρωτοσέλιδό της.

Ώσπου, κάποια στιγμή, τα μυαλά τής εφημερίδας, που είναι συνέχεια εκείνης «που γκρέμισε τον καραμανλισμό», σκέφτηκαν πως δεν συνάδει με το ριζοσπαστικό προφίλ της να διαφημίζει την επιχείρηση του Άδωνη και των Αφών! Αλλά η συνεργασία προφανώς συνεχίστηκε, ελαφρώς μασκοφορεμένη:


Δηλαδή απαλείφθηκε το «Οι εκδόσεις ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ» και έγινε «Η κυριακάτικη KontraNews προσφέρει σε δύο τυχερούς κλπ, κλπ». Εντάξει, να γκρεμίσουμε τον καραμανλισμό και όλον τον παλαιοκομματικό εσμό, αλλά μη χαλάμε και τις μπίζνες. Ωστόσο, και σε αυτή τη μορφή (την, ας πούμε, σιωπηρή) η συνεργασία τερματίστηκε, καθώς διαπιστώσαμε ότι ούτε στη χθεσινή Κυριακή υπήρχε η συγκεκριμένη προσφορά. Η τελευταία φορά που διαφημίζονταν πρωτοσέλιδα τα «δύο δωρεάν τάμπλετ» ήταν στην κυριακάτικη έκδοση της 6ης Αυγούστου.


(Μεγεθύνετε τα πρωτοσέλιδα κλικάροντας πάνω τους για να δείτε τις λεπτομέρειες Στο κάτω πρωτοσέλιδο έχει αφαιρεθεί η αναφορά στις εκδόσεις Γεωργιάδη, η οποία υπάρχει στο παλιότερο φύλλο της Kontra, πάνω αριστερά).
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου