Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Όλοι χαρούμενοι στην Ακαδημίας μετά την "3ωρη στάση"

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΕΣΗΕΑ

ΑνακοίνωσηΧαιρετίζουμε
τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων
στη σημερινή τρίωρη στάση εργασίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στη σημερινή τρίωρη στάση εργασίας στο Ραδιόφωνο, την Τηλεόραση και τις Ενημερωτικές Ιστοσελίδες. Οι συνάδελφοι, στη συντριπτική τους πλειονότητα, συμμετείχαν στη σημερινή στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για τις αντεργατικές διατάξεις που περιλαμβάνονται στο Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο.

Παράλληλα, στηλιτεύει τη στάση, για μια ακόμη φορά, της ιδιοκτησίας του ΣΚΑΪ, που επέλεξε να μεταδώσει δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας, παρά το γεγονός, ότι πολλοί συνάδελφοί μας εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο Όμιλο συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Τέλος, το Δ.Σ. καταγγέλλει μικρό αριθμό ενημερωτικών ιστοσελίδων, που επιχείρησαν να «σπάσουν» την απεργιακή κινητοποίηση. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε να αποσταλεί επιστολή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να διερευνηθεί ποιοι δημοσιογράφοι δεν συμμετείχαν στην απεργία και να επιβάλει τις αντίστοιχες ποινές, όπως ορίζει το Καταστατικό της Ένωσης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Σημ. "Α": Με μια πρόχειρη ματιά κατά την τρίωρη στάση δούλευαν οι skai.gr, kathimerini.gr, protothema.gr, iefimerida.gr, parapolitika.gr, newsbomb.gr, newsbeast.gr, capital.gr, naftemporiki.gr, zougla.gr, cnngreece.gr, euro2day.gr, newsit.gr, liberal.gr, ethnos.gr και άλλα πολλά. Κατόπιν αυτών κι εμείς χαιρετίζουμε όλους όσοι χαίρονται...
 ---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου