Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Αναβολή στην αίτηση της Eurobank κατά "Ναυτεμπορικής"

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΕΣΗΕΑ
Αναβλήθηκε η συζήτηση της αίτησης
της Eurobank κατά της «Ναυτεμπορικής»


Αναβλήθηκε η συζήτηση της αίτησης της EUROBANK κατά της εφημερίδας «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ», με την οποία η Τράπεζα ζητεί να τεθεί η εταιρεία, που εκδίδει την εφημερίδα, σε ειδική διαχείριση, μετά από αίτημα των δικηγόρων της επιχείρησης, για την 3η Δεκεμβρίου 2019.

Κατά τη συζήτηση του αιτήματος της Τράπεζας για τροποποίηση της προσωρινής διαταγής για τη λήψη προσωρινών μέτρων, από τα οποία, με απόφαση του Προέδρου Πρωτοδικών, εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα, η ΕΣΗΕΑ άσκησε παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων δημοσιογράφων και τελικώς το αίτημα της Τράπεζας απορρίφθηκε.

Το Δ.Σ. εκφράζει για μια ακόμη φορά την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της εφημερίδας «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ», οι οποίοι στήριξαν την εφημερίδα και την ιστοσελίδα με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να κυκλοφορεί στα περίπτερα καθημερινά με μεγάλο προσωπικό κόστος για τον καθένα λόγω της καθυστέρησης καταβολής των δεδουλευμένων αποδοχών τους.

Και είναι πραγματικά αξιοπερίεργο το γεγονός ότι η Τράπεζα, η οποία οδηγεί σε ειδική διαχείριση την εφημερίδα, θυμήθηκε ξαφνικά χθες το συμφέρον των εργαζομένων και ζήτησε να αποκλειστεί και γι’ αυτούς η δυνατότητα να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους! Αίτημα που έχει απορριφθεί τρεις φορές από τα Δικαστήρια!

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου