Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Η Χ.Κ.Τεγόπουλος
πρέπει να πληρώσει τις επισχέσεις
Με την απόφαση 91/2013, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε απλήρωτους εργαζόμενους της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" και υποχρεώνει την εταιρεία να καταβάλλει την αποζημίωση των ημερών επίσχεσης.(http://anasigrotisi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6.html)


***

Αναβολή για Civitas
Αναβολή της εκδίκασης υπαγωγής της  Civitas υπαγωγής της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης ορίστηκε για τις 24 Απριλίου 2013
***
Σαρώνει ο Μπογιόπουλος

Εξαιρετικά μεγάλη απήχηση έχουν τα γραπτά του Νίκου Μπογιόπουλου.  Το βιβλίο με  τίτλο “Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε” (Εκδόσεις Λιβάνη) που έγραψε δημοσιογράφος, βρίσκεται ήδη στην 60η χιλιάδα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για τις μέρες μας και για πολιτικό βιβλίο. Είναι ένα από τα λίγα πρόσωπα που διαθέτει ο  “Ριζοσπάστης με αναγνώριση που ξεπερνάει τα κομματικά όρια.
***
Φέρνει νέα πακέτα συνδρομών η nova
Και νέα πακέτα συνδρομών από τη nova. Η Forthnet εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσουν και σε νέες προσφορές για να αυξήσουν κι άλλους τους συνδρομητές οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τους 400.000.
***
Στην “Καθημερινή” ο Τσίπρας

Συνάντηση  με τους ιδιοκτήτης και τα στελέχη της “Καθημερινής”  είχε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Αυγής”. Μαζί του ήταν , οι, Γ. Δραγασάκης Β. Μουλόπουλος καιΠ. Σκουρλέτης. Σύμφωνα με την εφηεμρίδα “θα ακολουθήσουν κι άλλες επισκέψεις σε άλλα Μέσα, καθώς για την αξιωματική αντιπολίτευση η ενημέρωση είναι -και το εννοεί- συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας”.
***
Ποινική δίωξη
κατά στελεχών της Publicis
μετά από μήνυση του ANT1 TV


Ο Εισαγγελέας Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη σε ανώτερα στελέχη του Ομίλου Publicis  ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η  εταιρία ANTENNA TV A.E. τον Απρίλιο του 2012. Για τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βαθμό κακουργήματος, τα συγκεκριμένα στελέχη αντιμετωπίζουν ποινές κάθειρξης έως και 10 έτη σύμφωνα με τον Ελληνικό Ποινικό Κώδικα.
Η δίωξη ασκήθηκε κατά του Mathias-Benjamin Emmerich, Προέδρου και Διευθύνοντος Σύμβουλου της LEO Burnett Ελλάδας και ανώτερου στελέχους του Ομίλου Publicis, του Πέτρου Βενέτη, πρώην Προέδρου του ΔΣ της Leo Burnett Ελλάδας, καθώς και κατά παντός άλλου υπευθύνου, μετά την απόφαση του Ομίλου Publicis να κλείσει τη θυγατρική εταιρία του Leo Burnett στην Ελλάδα και να μην αποπληρώσει τις οφειλές του από αναλωμένες διαφημίσεις προς εταιρίες ΜΜΕ.
---
πηγή: Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου