Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

... ΑΝΤ1 - απολύσεις - προεόρτια λουκέτου; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το κλείνει το «μαγαζί» ο Κυριακού


Εκτός ΑΝΤ1 κι ο Γιάννης Λάτσιος

Μετά και τις δεκάδες απολύσεις στο ειδησεογραφικό - ενημερωτικό τμήμα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, είναι σίγουρο πως ο Θοδωρής Κυριακού αλλάζει ρότα. Ηδη ο ΑΝΤ1 έχει δείξει πως δεν θέλει πλέον το ενημερωτικό κομμάτι του καναλιού - όταν όλα τα κανάλια ασχολιόντουσαν με τις δραματικές εξελίξεις στη Βουλή το κανάλι του Αμαρουσίου έδειχνε μπαγιάτικες ελληνικές σειρές.

Ο Κυριακού είναι αποφασισμένος να αλλάξει και το κομμάτι που αφορά στο πρόγραμμα του σταθμού και προς τούτο και η απόλυση του γενικού διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιου. Σχετικά με την (προαναγγελθείσα από καιρό) αποχώρηση Λάτσιου, ο ΑΝΤ1 αναφέρει - όπως όλες οι τυπικές ανακοινώσεις- ότι η λήξη της συνεργασίας τους αποφασίστηκε από κοινού...

Aκολουθεί η ανακοίνωση του καναλιού:

«Μετά από 15 χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης συνεργασίας ο ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Γιάννης.. Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του Σταθμού, αποφάσισαν από κοινού την λήξη της συνεργασίας τους.

Στο διάστημα της θητείας του, ο Γιάννης Λάτσιος προχώρησε στην δημιουργία σημαντικών, καινοτόμων προγραμμάτων και συνεργασιών που επί σειρά ετών έφεραν το σταθμό στην κορυφή της τηλεθέασης. Η παρουσία του συνδυάστηκε ιδιαίτερα με τα επιτυχημένα, σύγχρονα, διεθνή formats , την ανάδειξη προσώπων στον ψυχαγωγικό τομέα, όπως και την επανατοποθέτηση σε νέα δεδομένα του τομέα της μυθοπλασίας στο κανάλι.

Ο ΑΝΤ-1 ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για όσα προσέφερε και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».

---
πηγή: http://zoornalistas.blogspot.gr/
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου