Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

... ευθείες βολές εναντίον της Αντωνιάδου στην ΕΣΗΕΑ ...

*
Κίνηση
Επαγγελματιών
Δημοσιογράφων
***
*

Το όχι και στην ΕΣΗΕΑ

Την πήρε μαζί του ο Σαμαράς

Ο πρωθυπουργός του μαύρου στην ΕΡΤ, παίρνει τώρα μαζί του και την καμαριέρα της πολιτικής του, στην ΕΣΗΕΑ.


Το ΟΧΙ του ελληνικού λαού, η αηδία και η αγανάκτηση του κόσμου για συστημικά ΜΜΕ και την άθλια προπαγάνδα τους, υπέρ του ΝΑΙ, τελειώνει την δημοσιογραφία της διαπλοκής μαζί με τον εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Ήδη, έξι στους δέκα δημοσιογράφους, που πριν ένα μήνα ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές της ΕΣΗΕΑ, είπαν ΟΧΙ στην απερχόμενη πρόεδρο, που για να γαντζωθεί στην καρέκλα της είπε, για μια ακόμη φορά τώρα, ΝΑΙ σε όλα.

Δεν άφησε φιέστα για φιέστα της υποταγής, που να μην πάει μαζί με το εξαπτέρυγο της, τον διευθυντή των 5.000 ευρώ τον μήνα και με ένα μπουλούκι ημετέρων. Το φόντο ήταν ροζέ κρασί σε κολωνάτο ποτήρι στο Σύνταγμα.

Από την περασμένη εβδομάδα όμως τα τηλέφωνα στην ΕΣΗΕΑ έχουν πάρει φωτιά και έρχονται βροχή τα emails, με διαμαρτυρίες και καταγγελίες πολιτών για το αίσχος σε κανάλια, ραδιόφωνα και πρωτοσέλιδα τα οποία συγκαλύπτει η προεδρική παρέα.

Η κατάντια τους έφτασε σε τέτοιο σημείο ώστε Αντωνιάδου - Καρούτζος μαζί με την γνωστή κουμπάρα στο Πειθαρχικό, να επιχειρήσουν να μπλοκάρουν -χωρίς αποτέλεσμα- την απόφαση του Εποπτικού Οργάνου της Δεοντολογίας και να μην κυκλοφορήσει η ανακοίνωση που μεταξύ άλλων υπογραμμίζει:

@ ... δημοσιογράφοι «λειτουργώντας ως εγκάθετοι» , «εκτρέπονται σε παραβατικές συμπεριφορές υποκαθιστώντας το δημοσιογραφικό λειτούργημα με απροκάλυπτη προπαγάνδα».

Δεν είμαστε όμως, όλοι ίδιοι. Οι δημοσιογράφοι λέμε ΟΧΙ και στην ελάχιστη και στην διαπλοκή που την στηρίζει.

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου