Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

... 400.000 ευρώ για προβολή του ΚΕΕΛΠΝΟ !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ποιος είναι ο φέρελπις δημοσιογράφος
με τα 400.000 ευρώ του ΚΕΕΛΠΝΟ;


Φοβερές ήταν οι αποκαλύψεις - καταγγελίες από του βήματος της Βουλής του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για το διαχρονικό πάρτι που γίνεται στο ΚΕΕΛΠΝΟ, με ομοτράπεζους και πρώτα ονόματα της δημοσιογραφίας, όλων των ρεπορτάζ, δυστυχώς και του πολιτικού συμπεριλαμβανομένου.

Υπάρχουν οι λίστες με τους δημοσιογράφους και τα χιλιάδες ευρώ που έπαιρναν για την… επικοινωνία που έκαναν. Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε δημοσιογράφο -τον οποίο φωτογράφισε- που μέσα σε τρία χρόνια πήρε 400.000 ευρώ για… προβολή των δραστηριοτήτων του ΚΕΕΛΠΝΟ (!), την ώρα που τα νοσοκομεία δεν είχαν γάζες και σύριγγες!

Ο κ. Καμμένος άφησε να εννοηθεί ότι έχει στα χέρια του τις λίστες με τη διανομή του… συσσιτίου σε… πεινασμένους του χώρου μας. Οφείλει, λοιπόν, να τις δώσει αμέσως στη δημοσιότητα για να καθαρίσει η ήρα από το στάρι και να μη στήνει η κοινή γνώμη στον τοίχο όλους τους δημοσιογράφους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι πεντακάθαροι και δεν έχουν βάλει ποτέ το δάχτυλο στο μέλι.

Αυτό, όμως, που κάνει εντύπωση και δημιουργεί πολλά ερωτήματα είναι το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παρέμβει ο αρμόδιος υπουργός για την καταπολέμηση της διαφθοράς, πρώην ανώτατος δικαστικός κ. Παν. Νικολούδης. Τι άλλο χρειάζεται από τις δημόσιες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, προέδρου μάλιστα κόμματος που μετέχει στην κυβέρνηση, για να διατάξει αμέσως έλεγχο; Εδώ παρενέβη αστραπιαία έπειτα από δημοσίευμα μιας μικρής εφημερίδας για τη διανομή των διαφημίσεων της ΔΕΗ στις εφημερίδες, και για μια τόσο συγκλονιστική καταγγελία, και μάλιστα από του βήματος της Βουλής, πέρα βρέχει; Εκτός κι αν οι καταγγελίες του Καμμένου μπήκαν στο συρτάρι επειδή πολλοί επώνυμοι από όλα τα κόμματα, που σήμερα έχουν προσβάσεις στην εξουσία, ως υπουργοί Υγείας χειρίστηκαν εν λευκώ και εντελώς ανεξέλεγκτα τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ του ΚΕΕΛΠΝΟ και… μοίρασαν λεφτά σε «φίλους και γνωστούς», σε φαρμακευτικές εταιρείες και ιδιωτικά νοσηλευτήρια…

Η ΕΣΗΕΑ ήταν η μόνη που ευαισθητοποιήθηκε. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο προχώρησε σε έρευνα των καταγγελιών του υπουργού Άμυνας.

Γεγονός, πάντως, είναι ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι μεγάλη αμαρτία… Είναι κυριολεκτικά ανεξέλεγκτο, και μάλιστα με τον νόμο!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου