Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

... ΕΤΗΠΤΑ - ο Μυλωνάς θα κτυπήσει το capital ΔΟΛtrol !...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

mail αναγνώστη

Θα "τρίξει τα δόντια" στον Ψυχάρη!
Αναμένεται συνάντηση προέδρων
για την δίμηνη καθυστέρηση
καταβολής δεδουλευμένων

ΕΤΗΠΤΑ, 28 Ιουλίου 2015, ώρα 14.00, θερμοκρασία 35 υπό σκιάν


Επιτέλους, έχει και ο καύσωνας τα καλά του.
Ο Μυλωνάς αποφάσισε να "τρίξει τα δόντια" στον Ψυχάρη...

Μετά από απαίτηση των συμβούλων της "ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ" στο χθεσινό ΔΣ, να καταγγείλει η ΕΤΗΠΤΑ στο ΣΕΠΕ τον ΔΟΛ για την παράνομη καθυστέρηση στη μισθοδοσία, που αγγίζει τους δύο (2) μήνες, ο ΓΙΓΑΣ της πλειοψηφίας στην ΕΤΗΠΤΑ πήρε τη μεγάλη απόφαση: Θα απαιτήσει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΟΛ ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα "εξωδικαστικά", γιατί αλλιώς "μαύρο φίδι που τον έφαγε". Θα προσφύγει στο ΣΔΟΕ, στο ΣΕΠΕ, στον Σόιμπλε, στον Γκανά, στον Αυτιά και τον Παπαδάκη κι όπου αλλού χρειαστεί!

Πρώτη φορά αριστερά (και) στην Αριστείδου και το θαύμα δεν άργησε να φανεί. Αναμένονται σοβαρές εξελίξεις άμεσα...

Αυτά, σε ό,τι αφορά στον ΔΟΛ. Δεν συνέβη όμως το ίδιο όσον αφορά στη γαλέρα της "ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ" (ατομικές συμβάσεις, τετράωρα, μειώσεις μισθών κ.λπ.). Εκεί - το ξεκαθάρισε - δεν χωράνε παρεμβάσεις δημοσίων ελεγκτικών οργάνων. Τα προβλήματα θα τα λύσει μόνος του με την εργοδοσία της εφημερίδας. Αλλά κι εκεί οι εργαζόμενοι -ες τεχνικοί Τύπου, θα τρίβουν τα μάτια τους – και όχι μόνο – μ’ αυτά που θα δουν.

Αν με όλα τούτα σε κάποιους γεννώνται ερωτήματα για την αλλαγή συμπεριφοράς απέναντι στον Πρόεδρο, αυτή μπορεί να οφείλεται και σε κάποιο capital ΔΟΛtrol.

Ίδωμεν και ακροώμεθα.


Υ.Γ.: ... πληροφορίες που θέλουν τον πρόεδρο Ψυχάρη να καταναλώνει και μόνον παϊδάκια κοτόπουλο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ...
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου