Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

... το ατόπημα και η ξεφτίλα (όσων) της ΕΣΗΕΜΘ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Για τους… «Τραϊκανούς» της ΕΣΗΕΜΘ


Περισσεύει η ξεφτίλα του δ.σ της ΕΣΗΕΜΘ
για το θέμα του Τραϊανού Χατζηδημητρίου

Και δεν είναι τελικά το ίδιο το πρόσωπο το πρόβλημα. Αυτός διάλεξε πλευρά: την πλευρά των εργοδοτών και δη του Μπακατσέλου. Γι αυτό και διαγράφηκε. Βάσει καταγγελιών και καταστατικού και διότι έτσι αποφάσισαν τα όργανα της Ένωσης. Το ατόπημα και η ξεφτίλα των μελών του δ.σ που αποφάσισαν την επανεγγραφή του, ή απουσίασαν σαν τον Μακρή για να μη πάρουν θέση, είναι ότι έτσι α) άδειασαν και ακύρωσαν με την απόφασή τους καταστατικό και τα πειθαρχικά της Ένωσης και β) εν τέλει επικύρωσαν και ενέκριναν πολιτικά την εξέλιξη και κατάληξη της ιστορίας του "Αγγελιοφόρου".


Διότι ο Νούλης ή αλλιώς «Τράικο» για τους παλιούς, διαγράφηκε λόγω των επιλογών και της στάσης του ως διευθυντής του Αγγελιοφόρου. Γι αυτό τον πήγαν πακέτο στο πειθαρχικό και όχι γιατί από βουλευτής του ΣΥΝ κάποτε, κατάντησε κολαούζος και σφουγγοκωλάριος του Σημίτη και του Μπακατσέλου.

Οι απόφαση των Βοϊτσιδη, Κοντογιαννίδη, Κοντογουλίδη και Αδαμ να τον ξαναγράψουν στο μητρώο ανοίγει μελανή, κατάμαυρη σελίδα στην ιστορία της Ένωσης και βαραίνει διπλά διότι υπάρχουν κάποιες δεκάδες μέλη της ΕΣΗΕΜΘ εργαζόμενοι στον Αγγελιοφόρο που βρίσκονται στο δρόμο, λόγω και των επιλογών του Τράικο. Ξεφτίλα και για τον απόντα Δ. Μακρή, διευθυντή προγράμματος του 102 της ΕΡΤ που για μία ακόμη φορά απουσίασε από συνεδρίαση για να μη πάρει θέση. Άντε παιδιά του «Μετώπου» να τον χαίρεστε τον… διευθυντή, που όπως μάθαμε αν ήταν εκεί θα ψήφιζε υπέρ του Νούλη.

Συνάδελφοι… τραϊκανοί, εντάξει ξέρουμε, είστε κάργα φιλοεργοδοτικοί, φιλαράκια με τους διευθυντές και κολλητοί με την εκάστοτε κυβερνητική εξουσία, αλλά τουλάχιστον κρατήστε τους τύπους και μη καταργείτε το ίδιο το σωματείο…

Απλά σκεφτείτε τι μηνύματα στέλνετε στα απλά μέλη, στους ανέργους, στους απλήρωτους και στους απολυμένους, ιδίως του Αγγελιοφόρου, που μάτωσαν και ματώνουν από τις επιλογές διαφόρων διευθυντών. Και επιμένουμε δεν είναι το θέμα ο Νούλης, που δεν τον κατακρίνουμε ως άνθρωπο…
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου