Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

... Μπόμπολας - η εργοδοσία σε ανώτερα επίπεδα κοροϊδίας ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Πάνω από 4,5 μήνες χρωστάει δεδουλευμένα
Ο Μπόμπολας δεν πληρώνει, αλλά... ταΐζει


e-mail αναγνώστη

Την ώρα που ο Φώτης Μπόμπολας διατείνεται πως θα σώσει το Mega καταστρώνοντας “σχέδια” με τις τράπεζες και πως συνομιλεί με τον Ιβάν Σαββίδη για να τον κάνει συμπαίκτη και στον “Πήγασο”, η κοροϊδία στο εκδοτικό συγκρότημα έχει χτυπήσει ...ταβάνι!

Οι οφειλές δεδουλευμένων έχουν ξεπεράσει τους 4,5 μήνες (Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Ιανουάριος, 15νθημερο Φεβρουαρίου), ενώ παρά το γεγονός πως την Τρίτη είχε εκδοθεί ανακοίνωση για την καταβολή ενός 15νθημέρου την Τετάρτη 15/2, χθες με νέα ανακοίνωση από την Διεύθυνση Προσωπικού οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν πως για “τεχνικούς'” λόγους της ΕΤΕ το δεκαπενθήμερο θα είναι διαθέσιμο στους τραπεζικούς λογαριασμούς από τις 8 το πρωί της Πέμπτης 16/2!

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει με τον μεγαλοεργολάβο τις τελευταίες μέρες να ...κρύβεται και να μην εμφανίζεται στους εκπροσώπους των εργαζομένων οι οποίοι ζητούν μια κατ΄ιδίαν συνάντηση, ενώ αίσθηση προκαλεί η αποστασιοποίηση του “πατριάρχη” Γιώργου Μπόμπολα, που σε ανάλογες περιπτώσεις επενέβαινε σώζοντας τα προσχήματα για την πάλαι ποτέ παντοδύναμη οικογένεια.

Και μέσα σ΄όλα, η εργοδοσία ρίχνει και το... τρολάρισμα του αιώνα καθώς για την Τσικνοπέμπτη, από το μεσημέρι και μετά έχει προγραμματίσει μπάρμπεκιου, στον περίβολο του κτιρίου της Μεταμόρφωσης. Δηλαδή Τσικνοπέμπτη με τους εργαζόμενους και πληρωμένους και ...χορτασμένους!

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Το πείραμα πέτυχε. Οταν οι άλλοι είναι απλήρωτοι 8 μήνες και κανένας δεν διαμαρτύρεται, γιατί να πληρώσει ο Μπόμπολας. Ο αγώνας πλέον γίνεται για να συνεχίζουν τα ....ιστορικά έντυπα να εκδίδονται και το κανάλι να εκπέμπει. Οι εργαζόμενοι συνήθισαν και μάλλον αντέχουν νηστικοί, σε αντίθεση με το γαϊδούρι του Χότζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταπεράκια παιδιά, για να πάρετε και κάτι για τους άλλους της οικογένειας στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή