Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 17/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Επαφές για την προμελέτη
βιωσιμότητας του ΕΔΟΕΑΠ,
με αυτήν ή άλλη μορφή...

Συνεχίζονται οι συναντήσεις των αναλυτών της εταιρείας Prudential, που έχει αναλάβει την αναλογιστική μελέτη για τη βιωσιμότητα του ΕΔΟΕΑΠ, με τη σημερινή του μορφή, αλλά και με διεύρυνσή του με κάποιους ή όλους τους εργαζομένους στα ΜΜΕ. Η μελέτη θα πρέπει να είναι έτοιμη μέχρι τον Απρίλιο του 2017 και ήδη έχουν καταγραφεί απόψεις από εκπροσώπους των συνδικαλιστικών Ενώσεων, που βολιδοσκοπούνται εάν και εφόσον θα εισέρχονταν στον ΕΔΟΕΑΠ με αυτή ή άλλη υπόσταση (επαγγελματικό ταμείο) και φυσικά για τις τεχνικές λεπτομέρειες, όπως το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών που θα πληρώνουν οι «νέοι» του ΕΔΟΕΑΠ σε σχέση με τους παλιούς κ.ά. ...
---
Κόψανε και το ρεύμα...
στο MEGA Θεσσαλονίκης

Αυτό και αν είναι αστείο. Στο MEGA Θεσσαλονίκης, το παράρτημα δηλαδή του Μεγάλου Καναλιού, κόψανε το ρεύμα και ως εκ τούτου δεν θα παίζονται οι διαφημίσεις. Ωραία, από το κακό στο χειρότερο, κατά τα άλλα. Τώρα το MEGA κινδυνεύει και από την ΔΕΗ. Επιτέλους, αγαπητοί μέτοχοι κάτε κάτι.
---
Εξώδικο στο Star από το ThePressProject
για την συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ThePressProject απέστειλε σήμερα εξώδικη διαμαρτυρία και πρόσκληση στον τηλεοπτικό σταθμό STAR μετά την παράνομη χρήση και αναμετάδοση αποσπασμάτων της τηλεοπτικής εκπομπής Two Minutes με καλεσμένο τον Γιάνη Βαρουφάκη στα οποία οι αρμόδιοι του σταθμού έκρυψαν τα λογότυπα του TPP ενώ δεν έκαναν και καμία αναφορά στην παραγωγή, βαφτίζοντας την «βίντεο – selfie» που ανάρτησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής του DiEM25 στα κοινωνικά δίκτυα.

Καλούμε το STAR να επανορθώσει αποδεικνύοντας ότι έχει τη στοιχειώδη ευαισθησία σχετικά με τη δημοσιογραφική δεοντολογία και αν θέλει να εμπλουτίζει το προβληματικό του ρεπορτάζ με οπτικοακουστικό υλικό να φροντίσει για τις δικές του παραγωγές (...)

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ
---
Στον Όμιλο των Παραπολιτικών
και η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου


Η δικαστική συντάκτρια του "Βήματος", Γιάννα Παπαδάκου, ανήκει πλέον στο δυναμικό του Ομίλου των Παραπολιτικών.
---
Ζητάει διευκρινήσεις για δύο σταθμούς το ΕΣΡ

Σε έλεγχο όλων των μετοχικών μεταβιβάσεων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών που δηλώθηκαν κατά τη... διάρκεια του 2015 προχώρησε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Σε δύο τουλάχιστον συνεδριάσεις του κλήθηκαν οι εκπρόσωποι όλων των σταθμών να δώσουν διευκρινίσεις για αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων ή μεταβίβαση μετοχών τους...
---
Γιάννης Κουνέλλης,
Δημήτρης Μυταράς, έφυγαν...

Δύο μεγάλες απώλειες, το ίδιο βράδυ, για την Ελλάδα της Τέχνης και του Πολιτισμού... 
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου