Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 20/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Σκούπισε" τον Ψυχάρη

Ο Φώτης Μπόμπολας αναλαμβάνει την "Ίριδα".

Αν και ιδιοκτήτης του 50% της εταιρείας, το management της εταιρείας το διατηρούσε ο Σταύρος Ψυχάρης οδηγώντας την σε ζημιές περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ. Μόλις την περασμένη Τετάρτη εισήλθε στο διοικητικό συμβούλιο ο Φώτης Μπόμπολας αναλαμβάνοντας την δύσκολη αποστολή της διάσωσης της εταιρείας.

Χρειάζεται να αλλάξουν πολλά στην "Ίριδα" για να τα καταφέρει.
---
Αλλαγές στο Action 24

Σημαντικές αλλαγές αποφασίζει το management του ομίλου.

Τρανταχτά ονόματα φεύγουν και έρχονται σε κανάλι και ραδιόφωνο. Αλλά, το βασικό είναι ότι το σχήμα αναζητά μια στροφή στην δυναμικότερη εκδοτική γραμμή. Αναζητά περισσότερο... αλατοπίπερο στο πρόγραμμα του. Σε όλους τους τομείς του ρεπορτάζ.

Το Action βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.
---
Τι χάρη ζήτησε ο Μελισσανίδης

Χαμογελαστός και ήρεμος μπήκε, χαμογελαστός και ήρεμος βγήκε.

Δέκα λεπτά πριν από τις 3 εισήλθε, δέκα λεπτά μετά τις 3 εξήλθε. Είκοσι λεπτά ακριβώς διήρκησε η συνάντηση του με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή. Κάποια χάρη ζήτησε.

Τι;
---
Τραπεζικό ρεπορτάζ …

Τα μνημόνια έκαναν μεγάλες ζημιές σε πολλούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Από αυτούς που πλήγηκαν περισσότερο είναι και η δημοσιογραφία. Πολλές εφημερίδες και πλήθος περιοδικών οδηγήθηκαν στο λουκέτο , όσα έντυπα επιβίωσαν είδαν τις κυκλοφορίες τους να κατρακυλούν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, εκατοντάδες δημοσιογράφοι έχασαν τη δουλειά τους και πολλά άλλα που δεν μας παίρνει ο χρόνος να αναφερθούμε. Μια από τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώθηκε στο τραπεζικό ρεπορτάζ: Άλλοτε μια εφημερίδα απασχολούσε μόνο για τις τράπεζες τρεις και τέσσερις δημοσιογράφους αφού οι τράπεζες που λειτουργούσαν στη χώρα έφθαναν τις εξήντα. Τώρα ένας αρκεί και αυτός δεν έχει τι να γράψει αφού ειδήσεις και ρεπορτάζ από τις τράπεζες πέραν του ενός – δύο βασικών θεμάτων δεν υπάρχουν.

Που θα πάει το κακό;
---
fmvoice.gr: 13%

Τι είναι αυτό;

Η άνοδος των unique visitors τον μήνα Ιανουάριο του έτους. Άνοδος 13% σε σύγκριση με τον τελευταίο μήνα του 2016. Τι λέτε; Καλή άνοδος, έτσι;

Και θα ανέβουμε περισσότερο, με τα νέα μέσα ενημέρωσης που ετοιμάζουμε. 

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου