Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 25/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το πρώτο “όχι” της ΕΡΤ
στη ναζιστική Χρυσή Αυγή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ, αφού άκουσε την ομιλία του Προέδρου της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος στις 24/02/2017, αποφάσισε ομοφώνως ότι η ομιλία δεν είναι μεταδόσιμη από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, γιατί είναι διάσπαρτη από ρητορική μίσους και ρατσιστικού λόγου.
---
Συμμάχησαν
οι εκδότες του Internet
με τους ιδιοκτήτες της TV!

Προσχώρησε στο μέτωπο ΕΙΤΗΣΕΕ – διαφημιστών και η ΕΝΕΔ. Η Ένωση των Εκδοτών Διαδικτύου, με πρόεδρο τον Δημήτρη Μάρη (24MEDIA), που κρατούσε αποστάσεις ως σήμερα από την ΕΙΤΗΣΕΕ, συντάχθηκε με τους διαφημιζόμενους (ΣΔΕ), τους διαφημιστές (ΕΔΕΕ) και τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών (ΕΙΙΡΑ), σε μια διακήρυξη θέσεων για τη λειτουργία των ΜΜΕ και τη διαχείριση της διαφήμισης.
---
Με γυναίκες παρουσιάστριες ο ΑΝΤ1

Η Δούκισσα Νομικού προορίζεται για την παρουσίαση του «Dance» και η Μαρία Μπεκατώρου για το «Face» στον ΑΝΤ1.
---
ΠΟΣΠΕΡΤ: Στάση εργασίας
κάθε φορά που η ΕΡΤ θα μεταδίδει ΧΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια των δράσεων της Ομοσπονδίας μας, των εργαζομένων της ΕΡΤ και της κοινωνίας αλλά και των ανακοινώσεών μας, με την πιο πρόσφατη στις 06/02/2017, σας γνωρίζουμε ότι κάθε φορά που θα προγραμματίζεται από την ΕΡΤ προβολή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, με οποιοδήποτε τρόπο, θα πραγματοποιούνται στάσεις εργασίας κατά τη διάρκεια αυτής της προβολής, ούτως ώστε όποια ώρα και αν ήθελε προγραμματιστεί από τη Διοίκηση ανάλογη μετάδοση, αυτή να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί.
---
Συνάντηση γνωριμίας μεταξύ
Γιώργου Μπόμπολα και Ιβάν Σαββίδη

Η συνάντηση του Γιώργου Μπόμπολα και του Ιβάν Σαββίδη πραγματοποιήθηκε πριν δύο ημέρες στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου και αμέσως η είδηση κυκλοφόρησε παντού στο Διαδίκτυο… Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που προέρχονται και από τις δύο πλευρές, η είδηση δεν διαψεύδεται… ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συνάντηση των δυο ανδρών ήταν, «συνάντηση γνωριμίας και η συζήτηση μεταξύ τους είχε προσωπικό χαρακτήρα».
---
Το μαγικό ποσοστό 51%
και ο υπερ-όμιλος στα ΜΜΕ

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον του για την είσοδό του στον ΠΗΓΑΣΟ αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρίας, δηλαδή ένα ποσοστό της τάξης του 51% που θα του επιτρέπει να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Ωστόσο το ενδιαφέρον του ομογενούς επιχειρηματία για τον ΠΗΓΑΣΟ και την απόκτηση του 51%, εντάσσεται σε ένα μεγαλύτερο σχέδιο για τη δημιουργία ενός μιντιακού κολοσσού, δηλαδή ενός υπέρ ομίλου ΜΜΕ που κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις θα μπορούσε να περιλαμβάνει τον ΔΟΛ και φυσικά το MEGA.
---
πηγή: Τυπολογίες/Enimerosi24
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου