Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

... η ΕΣΗΕΑ για την "πρωτοφανή συμπεριφορά" του ΔΟΛ !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η ΕΣΗΕΑ, με καθυστέρηση,
στηλιτεύει την μη πληρωμή
των σε επίσχεση του ΔΟΛ

Με την ίδια καθυστέρηση που χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις της εδώ και περίπου ένα χρόνο -σε ό,τι αφορά και στην μη πληρωμή επί επτάμηνο των δεδουλευμένων- η διοίκηση του επαγγελματικού σωματείου των δημοσιογράφων, έτσι αντέδρασε και στην κατάφωρα εκδικητική στάση που επέδειξε ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ και οι παρατρεχάμενοί του απέναντι στους απλήρωτους εργαζόμενους που κατέφυγαν στην επίσχεση εργασίας...

Μετά από πέντε ημέρες από τη διάθεση του αγνώστου ύψους φιλοδωρήματος προς τους χρήσιμους απλήρωτους της Μιχαλακοπούλου και ύστερα από τη χθεσινή (21/2) "επίσκεψη" στα γραφεία της των εργαζόμενων σε επίσχεση του ΔΟΛ (επιτροπή), έβγαλε ανακοίνωση, που χαρακτηρίζει ως "πρωτοφανή συμπεριφορά" την μη... πληρωμή τους!

Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση βγήκε και έχει ως εξής:

Όλοι οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ έχουν τα ίδια δικαιώματα

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η πρωτοφανής συμπεριφορά της ιδιοκτησίας και της διοίκησης του ΔΟΛ, να αφήσει απλήρωτους συναδέλφους, επειδή άσκησαν το δικαίωμα της επίσχεσης για τις αποδοχές που τους οφείλονται.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ επισημαίνει στη διοίκηση του ΔΟΛ, ότι δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση να υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ των εργαζομένων, όταν μάλιστα οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους, δίνουν καθημερινά μάχη για την ενημέρωση και με τις δικές τους δυνάμεις άνοιξαν πάλι οι εφημερίδες, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες του ΔΟΛ.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Η ΕΤΗΠΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;

    ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή