Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

... μέτοχοι - πλήρης αδιαφορία για τους απλήρωτους του MEGA ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αλυσιδωτές συνέπειες στον κλάδο
Με κομμένη την ανάσα η αγορά
περιμένει την απόφαση για το MEGA


Και στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ούτε καν εκπρόσωπος της Τηλέτυπος ΑΕ

Η αγορά περιμένει με κομμένη την ανάσα την απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί από ενώσεις εργαζομένων για το MEGA…Και ενδεικτικό της κατάστασης, αλλά κυρίως της απροκάλυπτης εκμετάλλευσης που υφίστανται οι επί 8 μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι… κάτι που έχουμε επισημάνει με έντονο τρόπο τις τελευταίες ημέρες… είναι ότι στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε καν εκπρόσωπος της Τηλέτυπος Α.Ε… έστω για τα μάτια του κόσμου να δηλώσει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους που έχουν μπει μπροστά για να μην πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στους ίδιους και στους υπόλοιπους!

Είναι απίστευτο, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια! Πλήρης αδιαφορία! Αυτό είναι το ενδιαφέρον των μετόχων για το κανάλι τους και για τους απλήρωτους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους!

Την ώρα λοιπόν που η αγορά καρδιοχτυπά για τις εξελίξεις στον κλάδο της τηλεόρασης… αφού ως γνωστόν η αθέτηση πληρωμής της Τηλέτυπος Α.Ε στην DIGEA, θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα επωμιστούν το βάρος… Και μοιραία ο πάροχος θα μπει σε επισφαλή μονοπάτια… ήδη από την ανακοίνωση της εταιρίας προκύπτει το «τελεσίγραφο» των τραπεζών για το ομολογιακό δάνειο… Οι μέτοχοι του MEGA είναι απόντες… αδιαφορώντας, όχι μόνο για τις 500 οικογένειες του καναλιού τους, αλλά συνολικά για τους εργαζόμενους του κλάδου που θα υποστούν τις συνέπειες!
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου