Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

... ο Σάτυρος γράφει - 15/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


ΟΠΑΠ - Σκάι

Επί σειρά ετών ο Σκάι είχε το προνόμιο της μετάδοσης των κληρώσεων των παιχνιδιών αριθμών του ΟΠΑΠ ( ΛΟΤΤΟ-ΤΖΟΚΕΡ-ΠΡΟΤΟ). Από αυτή τη βδομάδα η μετάδοση όμως μεταφέρεται στην ΕΡΤ ( στο δεύτερο κανάλι για να είμαι πιο συγκεκριμένος). Δεν ξέρω τι έχει μεσολαβήσει και αν το θέμα συνδέεται με την αλλαγή του προγράμματος του Σκάι ή έγινε διαγωνισμός και η ΕΡΤ έδωσε καλύτερο «πακέτο». Πάντως πρόκειται για σημαντική απώλεια για το κανάλι του κ. Αλαφούζου και μεγάλη επιτυχία για την δημόσια τηλεόραση …
---
Digea: Κράτος εν κράτει

Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης.

Το συμπέρασμα που απορρέει από τις αποφάσεις της για το σήμα του MEGA. Η αμαρτωλή Digea, όπως συμπεριφερόταν επί Σαμαρά-Βενιζέλου, συμπεριφέρεται και σήμερα. Ως κράτος εν κράτει.

Αυτό αποτελεί ντροπή και πρόκληση για την χώρα και την Δημοκρατία της.
---
Αληθινό... fund;

Καλοτάξιδη η νέα εφημερίδα. Να μακροημερεύσει.

Αναμένουμε δε να υλοποιήσει την υπόσχεση της ότι θα βγάζει τις "αληθινές ειδήσεις". Αν και η ταπεινή εμπειρία μας, μας λέει ότι δεν συμβαδίζει και τόσο το ξένο fund με τις αληθινές ειδήσεις. Γιατί και τα αφεντικά των ξένων funds δεν είναι πολύ καλύτερα από τους δικούς μας στην σχέση τους με την αλήθεια και την ελευθεροτυπία.

Εμείς, όμως, "ποντάρουμε" στην δημοσιογραφική ιστορία του Χατζηνικολάου.
---
Η αληθινή έκπληξη

Έρχεται τον Μάρτιο.

Η αγορά των εφημερίδων ανοίγει και αυτό θα επιβεβαιωθεί από εκεί που δεν το περιμένει σήμερα κανείς. Η νέα εφημερίδα θα έχει όλες τις προϋποθέσεις και τις βάσεις της επιτυχίας. Οι επικεφαλής της έχουν πετύχει σε ό,τι έχουν μέχρι σήμερα επιχειρήσει.

Σε εφημερίδες και site. 

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου