Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

... Χατζηνικολάου - ο διαφημιστής της διπλανής εκπομπής ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Και ζεστά σάντουιτς με μόλις 3 ευρώ


Το μεγαλύτερο μέρος της ενημερωτικής - σχολιαστικής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου αναλώνεται στις διαφημίσεις και το προμοτάρισμα των χορηγών του που γίνεται από τον ίδιο τον παρουσιαστή στον ραδιοσταθμό Real fm.


Το παραπάνω αποτελεί κοινή διαπίστωση ακροατών της συγκεκριμένης εκπομπής και δεν έχουν άδικο καθώς ο δημοσιογράφος Ν. Χατζηνικολάου (διαφημίζει έμμεσα πλην σαφέστατα) σε καθημερινή βάση: ένα τάμπλετ που μπαίνει σε κλήρωση για να κερδίσεις ένα σκούτερ τάδε μάρκας κλπ κλπ, το κορυφαίο αυτοκίνητο μάρκας Βόλβο που είναι και η δική του επιλογή, τα Εβερεστ και το ζεστό σάντουιτς με μόλις 3 ευρώ, φυσικά το Μπεσέλ προάκτιβ - ο σύμμαχος κατά της χοληστερίνης και για να μην ξεχνιόμαστε την ΟΤΕ και Κοσμοτε που προσφέρει αυτή την εκπομπή. Σίγουρα κάποιο προϊόν ξεχνάμε αλλά δεν έχει σημασία, τα θυμάται όλα ο Νίκος Χατζηνικολάου.

ΥΓ1 Η συνεχής προβολή και διαφήμιση των εφημερίδων του Real Group (Κontra, Ρέαλ, Ειδήσεις) δεν μετράνε γιατί είναι προϊόντα του «μαγαζιού».

ΥΓ2 Σήμερα μάθαμε ότι ο Χατζηνικολάου τα (ελάχιστα όπως λέει) χρήματα που έχει, βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες κι όχι στο εξωτερικό.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου