Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

... o mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 15/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

All Star Game με Σία, Λίνα, Μαίρη,
Φίλαθλο, δελτία ειδήσεων, περιγραφές κ.ά.

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Δελτία, και Σία
«Ας βάλει κάποιος ένα γκολ και εμείς είμαστε πραγματικά έτοιμοι να πάρουμε το πρωτάθλημα» ήταν η τρομερή ατάκα της Λίνας Δρούγκα στο «ΟΛΑ» του ΑΝΤ1 αναφορικά με την κατάσταση στο Mega. H πανέμορφη Λίνα μίλησε και για τον Αντώνη Σρόιτερ («Είναι πολύ καλός, το δείχνει και η αποδοχή του κόσμου») αλλά και τη Σία Κοσιώνη («Αν και δεν την ξέρω προσωπικά, τη θεωρώ χαρισματική. Ξέρει τα θέματα, είναι πάντα διαβασμένη»).

Ειρήσθω εν παρόδω, δυναμικά ξεκίνησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ στις 20:00 (νέα ώρα). Η Σία Κοσιώνη έκανε 13,8% τηλεθέαση έναντι 12,5% του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Liganews.gr
Μια νέα διαδικτυακή προσπάθεια είναι στον... αέρα. Το Liganews.gr πλέον βρίσκεται στις οθόνες με στόχο την ενημέρωση των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ αλλά και της Γ' Εθνικής, με ειδήσεις, στατιστικά, στοίχημα, συνεντεύξεις και ελεύθερα θέματα. Μια πλειάδα αξιόλογων συντακτών θα γράφει καθημερινά με την καθοδήγηση του Γιάννη Ράνιου.

Αντίδραση «Φιλάθλου»
Προ ημερών έγινε γνωστό ότι η νέα εφημερίδα ονόματι «Ειδήσεις», του Νίκου Χατζηνικολάου (που κρεμιέται σήμερα στα περίπτερα) θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο με αθλητικό ένθετο που θα τιτλοφορείται ως «Φίλαθλος». Τούτο προκάλεσε την αντίδραση των εν επισχέσει εργαζομένων της εφημερίδας, που κατήγγειλαν την εν λόγω κίνηση: «Οι ένοχοι του λουκέτου δεν χόρτασαν, θέλουν να ασελγήσουν κι άλλο στο πτώμα της εφημερίδας!» ανέφεραν.

Αll Star Game
Η Cosmote TV θα λανσάρει ειδικό κανάλι, το Cosmote Sport Αll Star Game, από 17-20/2, όπου θα υπάρχουν όλα τα νέα για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούμπο, από τους απεσταλμένους Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη.

Περιγραφές
O Γιώργος Θαναηλάκης θα περιγράψει το Ολυμπιακός – Οσμανλίσπορ και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος το ΠΑΟΚ - Σάλκε για την Cosmote ΤV.

Respect
Τη Μαίρη Συνατσάκη την εκτιμώ ως άνδρας προς γυναίκα (σ.σ. γυναικάρα, δηλαδή), εννοείται, αλλά μου τη δίνει λίγο που είναι παντού. Κάνει τα πάντα, υπερπροβάλλεται και καίει το χαρτί της: την επικοινωνία. Ωστόσο, οφείλω να γράψω ένα τεράστιο RESPECTγια το βίντεο ποτ έγινε viral με τίτλο «Είμαι Gay. Είμαι Αλβανίδα. Είμαι Πρόσφυγας». Από τους λίγους «διάσημους» που τρέχει και κουβαλάει εφόδια στους πρόσφυγες. Εύγε, κορίτσι μου.
---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου