Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΕΞΠΡΕΣ Δ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΑΕ - η "περιπέτεια" του λογιστηρίου

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αναζητώντας το λογιστήριο
της ΕΞΠΡΕΣ Δ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ Α.Ε.

Στη φωτογραφία μία από τις σελίδες του site  express.gr την 31.5.2016
Τέλος δεν έχει η «περιπέτεια» της παράδοσης στον Σύνδικο του λογιστηρίου της πτωχευμένης ΕΞΠΡΕΣ Δ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΑΕ.

Η υπόθεση επρόκειτο να απασχολήσει τη Δικαιοσύνη για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2017, στο πλαίσιο της εκδίκασης αυτεπάγγελτης ποινικής δίωξης του εισαγγελέα περί δόλιας πτώχευσης. Η συζήτηση αναβλήθηκε για την 23η Οκτωβρίου 2017, όταν και ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία για να διακοπεί για την Ιη Νοεμβρίου. Και σήμερα Ιη Νοεμβρίου η δίκη αναβλήθηκε για την 8η Μαρτίου 2018.

Κόντρα στην δυναμική ανάπτυξη της πληροφορικής, συνεχίζεται η αναζήτηση των εμπορικών βιβλίων της πτωχευμένης ΕΞΠΡΕΣ Δ.ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΑΕ. Φορτωμένοι με δύο (2) εκατομμύρια απλήρωτες αποδοχές και τις χαμένες αποζημιώσεις τους οι εργαζομένοι-πιστωτές διαπιστώνουν ότι η εταιρεία την ύποπτη περίοδο της πτώχευσης τον Μάιο του 2013 και στη συνέχεια εμφάνισε αξιοσημείωτο ζήλο επιχειρηματικής δραστηριότητας με ποικίλους τρόπους. 

Ενας πιστωτής 
---
*

3 σχόλια:

  1. Ο νόμος προβλέπει άπειρες αναβολές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ. ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΝΟΜΕΣ. ΚΑΙ Ω! ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΚΕΙ. ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ; ΕΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ Η ΑΓΟΡΑ; ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΞΠΡΕΣ, Ο ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον θα είναι ο ντα στο επίσης εξαφανισμένο λογιστήριο της 3ης Όψης του Οικονομοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή